Cele mai frumoase plaje din Mamaia, cu nisip fin şi muzică bună - LIFE.ro

Căutare

Share this article

E uşor să-ţi pierzi busola într-o Mamaie plină de turişti, asaltată de muzică din mii de difuzoare şi cu sute de locuri care te îmbie, îţi fac cu ochiul pentru ca mai apoi să-ţi livreze o experienţă nesatisfăcătoare. Mamaia e o staţiune fabuloasă, dar trebuie să ştii unde să mergi, să-ţi faci din timp rezervările şi vei avea un sejur sau un weekend perfect.

Cele mai frumoase plaje din Mamaia sunt cele unde totul concură pentru a crea o stare, una singură: muzica, luminile, beach barul, aranjarea şezlongurilor, elementele de decor, etc. E reconfortant să ştii că există locuri unde vei întâlni totdeauna oameni eleganţi şi civilizaţi, că există oaze de eleganţă autentică în mozaicul şi aglomeraţia litoralului din Mamaia. Am ales cele mai elegante trei plaje din Mamaia din sezonul 2016, locuri cu clientelă omogenă, unde muzica e atent aleasă, servirea e impecabilă şi decorul superb.

Cele mai frumoase plaje din Mamai – Casa di Peroni by Cafe del Mar

Un etalon al luxului discret, care nu ţipă, Casa di Peroni este cea mai stilată plajă de pe litoralul românesc. Până anul acesta, locul era cunoscut drept Cafe del Mar şi era deja una din cele mai frumoase plaje de la noi. De anul acesta, de când a devenit Casa di Peroni de la malul Mării Negre, plaja s-a transformat subtil din foarte bine în superb.

Fineţea cu care a fost decorat locul este neegalată la noi şi setează un jalon la care patronii din Mamaia se vor gândi cu atenţie până la anul. Obiectele de design italian sunt la tot pasul, sugestiile marine şi coloritul căutat fac ca totul să concure la o stare de dulce visare, întreruptă doar de mâncarea fină, aranjată savant pe farfurii, la restaurantul de la promenadă.

Seara, locul se transformă treptat în club, pentru a oferi o experienţă completă celui care l-a ales.

cele mai frumoase plaje din Mamaia relaxare

Casa di Peroni la Cafe del Mar pe Facebook

Fratelli Beach

Un monstru sacru al distracţiei din România, Fratelli este de ani buni purtător de stindard şi pe nisipul fin de la Mamaia. Barul de pe plajă este de un azzurro infinit, iar şezlongurile din stinghii albe de lemn plonjează asistenţa în anii ‘60 italieni, când totul era despre viaţă frumoasă şi băuturi reci. Toată lumea ştie că brunch-ul de la Fratelli Beach este de neratat, fiind una din cele şapte minuni ale litoralului românesc. Geometria generoasă a plajei conduce la ideea de intim şi exclusivist, iar lounge-ul nu face decât să amplifice senzaţia de retro-şic.

 

Fratelli Beach website

Cele mai frumoase plaje din Mamaia – Aroa Beach

O plajă care a ţâşnit în 2016 în eşalonul fruntaş este Aroa Beach, locul unde se întâlnesc marea, palmierii şi distracţia. Pentru senzaţia de visare şi abandon, plaja are paturi generoase, iar pernele azzurro ale mobilierului de pe terasă sugerează şi ele, coloristic, acelaşi lucru. Un loc potrivit pentru a înţelege Mamaia într-o cheie degajată, de eleganţă fără efort şi viaţă bună, trăită frumos.

Aroa Beach pe Facebook

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO