Top filme şi seriale care apar pe Netflix în această toamnă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Vine toamna, scad temperaturile, iar zilele sunt tot mai scurte. Numai bine să scoatem pătura aia pufoasă din dulap, să facem o ciocolată caldă şi să ne punem la curent cu noutăţile în materie de filme. Şi ca să nu fie nevoie să cauţi tu prea mult, am făcut un top cu filme şi seriale care apar pe Netflix în această toamnă.

Top seriale de toamnă

Toamna se numără sezoanele noi din cele mai urmărite seriale difuzate pe Netflix, aşa că vei avea ce face în casă încă din primele zile ale lui septembrie.

Sezonul 5 din celebrul serial La Casa de Papel şi-a făcut deja debutul pe platformă pe data de 3 septembrie. Cel mai mare jaf din istorie se apropie de final, dar în acelaşi timp este pe cale să se transforme într-un război în toată puterea cuvântului după ce intră în acţiune armata spaniolă.

Un alt serial care a ţinut fanii cu sufletul la gură vreme de 5 sezoane, Lucifer, revine acum la Netflix, cu finalul poveştii. Aşa că instalaţi-vă bine pe fotoliu sau canapea şi nu pierdeţi nimic din noile episoade, căci sunt ultimele. Vom afla dacă Lucifer îşi va lua noul post în primire, dar şi dacă Chloe va renunţa la al ei.

Sex Education, un alt serial extrem de popular în întreaga lume, revine şi el la Netflix cu al treilea sezon, iar creatorii lui au pregătit de toate pentru fani: relaţii serioase şi angajamente, experienţe bizare, pregătiri pentru un bebeluş, feminism şi o nouă directoare în şcoală care vrea să facă ordine.

On the verge este un serial nou ce-şi face debutul în luna septembrie la Netflix şi se anunţă a fi o comedie inspirată mult din viaţa reală. Filmul ne prezintă povestea a 4 femei – un chef, o mamă singură, o moştenitoare bogată şi o femeie aflată în căutarea unui loc de muncă – care trăiesc împreună criza vârstei mijlocii în Los Angelesul pre-pandemic.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror este o miniserie ce nu trebuie ratată toamna aceasta, la 20 de ani de la momentul atacurilor teroriste din Statele Unite. Documentarul regizat de Brian Knappenberger prezintă poveşti ce arată felul în care acele atacuri au schimbat definitiv cursul istoriei. Dar, mai mult decât atât, filmul prezintă totul în ansamblu, de la începuturile Al-Qaida, în anii 80 la atacurile din 11 septembrie, reacţia SUA pe plan intern şi internaţional şi războiul din Afganistan.

Top filme de văzut în această toamnă la Netflix

Sunt o mulţime de filme şi seriale care apar pe Netflix în această toamnă, iar oferta nu pare deloc rea nici când ne uităm la filmele de lungmetraj.

Începutul lui septembrie aduce în programul Netflix Afterlife of the Party, un film ce o are în prim-plan pe Cassie, o tânără ce trăieşte pentru petreceri, dar ajunge să-şi piardă viaţa într-un accident ciudat. Doar că pentru ea lucrurile nu se sfârşesc aici, ci abia încep. Dacă vrea să primească aripi are câteva greşeli de îndreptat.

Prey este un thriller care promite să ofere tot ce se presupune că ar trebui să ofere un astfel de film: tensiune, suspans, surprize. 5 prieteni pleacă într-o excursie în sălbăticie, dar ceea ce trebuia să fie o experienţă de pus în albumele cu amintiri frumoase se transformă într-o cursă pentru supravieţuire după ce aceştia devin ţinta unui vânător nevăzut.

Intrusion este un alt thriller ce intră pe Netflix în această toamnă şi se anunţă a fi extrem de captivant. Frumoasa Freida Pinto intră în pielea Meerei, o tânără care se mută într-o casă nouă, proiectată chiar de soţul ei, arhitect de profesie. La scurt timp casa lor este spartă, iar Meera, traumatizată în urma incidentului, încearcă să afle mai multe. Spera la nişte răspunsuri, dar tânăra îşi dă seama că pericolul era abia la început.

Drama Worth este un film biografic ce-i aduce în faţa telespectatorilor pe Michael Keaton şi Stanley Tucci în 2 roluri cutremurătoare. După atentatele din 11 septembrie 2001 un avocat trece printr-o cumpănă emoţională în momentul în care se vede nevoit să pună un preţ pe vieţile pierdute ca să ajute familiile pentru care suferinţa nu are cum să fie calculată.

Pe 15 septembrie, la 30 de ani de la intrarea lui Michael Schumacher în Formula 1, Netflix a programat lansarea unui documentar despre viaţa marelui campion. Schumacher prezintă povestea completă a acestuia. Vorbeşte despre ambiţia şi puterea lui de muncă, despre nesiguranţa care nu-i ocoleşte nici pe cei mai buni şi se pare că va prezenta şi imagini nemaivăzute până acum, de după accidentul suferit la schi.

Citeşte şi: Netflix vs HBO. Care sunt diferenţele şi pe care platformă merită să dai banii – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO