Tragedie în familia actorului Tim Roth: Cormac, fiul de numai 25 de ani a fost răpus de cancer - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Muzicianul și compozitorul Cormac Roth, fiul celebrului actor Tim Roth a anunțat în iulie, anul acesta că la finalul anului trecut a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul trei.

Zilele trecute familia Roth a anunțat: „l-am pierdut pe frumosul nostru băiat, Cormac după o luptă curajoasă cu cancerul”. Tânărul a murit la jumătatea lunii octombrie, însă abia acum au reușit să facă publică tragica veste.

„A murit liniștit în brațele familiei sale care l-au iubit și adorat”, se arată într-un comunicat al familiei obținut de publicația People. „A luptat cu o vitejie incredibilă în ultimul an și și-a menținut spiritul și umorul până la capăt.”

Tim Roth
Tim Roth și Cormac

Familia Roth l-a descris pe Cormac drept „o minge sălbatică și electrică de energie” al cărei spirit „era plin de lumină și bunătate”.

„Oricât de sălbatic a fost, Cormac a fost și întruchiparea bunăvoinței”. „Un suflet blând care a adus atât de multă fericire și speranță celor din jur. Durerea vine în valuri, la fel și lacrimile și râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani și 10 luni în care l-am cunoscut.”

„Un copil ireprimabil, vesel, sălbatic și minunat. Abia recent un bărbat”, au mai declarat părinții în respectivul comunicat. „Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge.”

Cine a fost Cormac Roth

Cormac a absolvit Colegiul Bennington din Vermont și „a fost un muzician excepțional de talentat și extraordinar, a cărui pasiune și dragoste pentru muzică se vedea încă de pe vremea când chitara lui era mai mare decât el”, a spus familia sa.

Într-o postare pe Instagram din iulie, anul acesta, Cormac a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul trei.

„Mi-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme de greutate, încrederea mea și își va continua calea criminală până când voi reuși să o opresc cumva și să o omor”, a scris Cormac în postarea sa din iulie, alături de un videoclip al lui, cântând la chitară. „Dar nu mi-a luat voința de a supraviețui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă”.

În acea postare, Cormac le-a cerut celor care au fost afectați de cancer: „simțiți-vă liber să vă exprimați pentru că este un rollercoaster emoțional, diferit de orice altceva”.

„Iubire pentru toți, vă rugăm asigurați-vă că faceți lucrurile pe care le iubiți. Viața este scurtă”, a scris el la acea vreme. „Este haos. Și nu știi niciodată când vei fi tu. Fii bine și mergi la doctor. F— cancer.”

Cormac a împărtășit ultima sa postare pe Instagram în august, în care și-a implorat adepții:  „să-ți amintești că viața este scurtă”, în timp ce le-a mulțumit pentru sprijinul acordat.

„Nu poți întotdeauna să-ți alegi destinul și nu poți întotdeauna să-ți alegi viitorul, ci să fii o forță incontestabilă care trăiește și respiră”, a spus el în postarea video. „[Ia] acel lucru pe care pretinzi că trăiești și ești și fă-l cu adevărat. Dacă te face fericit, fă-o cu adevărat.”

Părinții lui, Tim și Nikki Roth sunt devastați de durere, la fel și fratele său, Hunter.

Tim Roth
Tim Roth și cei doi fii ai săi

Foto: Depositphotos.com, Pinterest.com

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO