fbpx

Căutare

Share this article

Le admirăm, le invidiem uneori dar ne place să ne inspirăm din alegerile lor! Dacă eşti în pană de idei, vrei să adopţi un look nou dar nu ştii ce machiaj sau coafură să alegi, atunci poţi opta pentru una dintre propunerile noastre. Bella Hadid, Kate Upton sau Blake Lively? Ce stil de vedetă îţi face cu ochiul?

Bella Hadid – un look elegant şi modern

Faimosul model şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la expoziţia Dior, The Art of Color din Shanghai purtând o superbă rochie neagră din tul. Machiajul este şi el unul deosebit: eyeliner negru la baza genelor, completat de o tuşă de creion dermatograf, aplicat deasupra pliului pleoapei, ce urmăreşte aceeaşi linie ca şi cea a eyeliner-ului. Acest tip de machiaj îi pune ochii în evidenţă, este seducător şi atrăgător. Tenul este impecabil, radios, iar rujul nude face ca ochii să fie atracţia principală a acestui look. Coafura este simplă, dar şic. O coadă de cal prinsă în creştetul capului, foarte bine finisată, completată de două şuviţe groase, cu cărare pe mijloc, la fel de bine finisate, şi prinse în spatele cozii.   Este o alegere bună dacă trebuie să mergi la un eveniment mai special, la o gală, o expoziţie sau chiar la teatru.

Kate Upton – stil şic şi feminin

În campania publicitară Lipsy by Next”, o putem admira pe Kate Upton purtând un machiaj natural, care-i evidenţiază trăsăturile. Ochii sunt conturaţi subtil, sprâncenele sunt definite iar rujul este într-o nuanţă caldă de nude. Părul ei şaten este şuviţat cu nuanţe de blond, fiind uşor mai închis la rădăcini şi în partea din spate. Onduleurile sunt foarte lejere, pentru a da impresia unui efect natural, fiind, de fapt, destul de stilizate pentru a arăta aşa. Un astfel de look este perfect pentru o zi la birou, o ieşire la film, la masă sau în parc.

Blake Lively – clasic, cu aer de vacanţă

Pentru cea mai recentă apariţie în public, actriţa a ales o rochie lungă în carouri semnată Monse. Machiajul ochilor a fost unul clasic, cu nuanţe calde de maro şi auriu, dar şi un strop de roz. Look-ul este completat de rujul nude-roze dar şi de părul ondulat lejer, cu cărare pe mijloc. Şuviţele din faţă sunt prinse cu o agrafă, pentru a-i lăsa chipul liber dar şi pentru a da mai mult volum părului în partea stângă. Acest look este o alegere bună pentru weekend, mai ales dacă se iveşte vreo invitaţie neprevăzută.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO