Căutare

Share this article

Lista de rezoluţii pentru 2018 conţine deja numeroase puncte vestimentare de bifat. 

Care sunt cele mai hot trend-uri, ce piese cheie nu trebuie să ne lipsească din garderoba, la ce să nu renunţăm niciodată şi mai ales care este culoarea must-have, ne dezvăluie designerul Athena Philip. Aceasta ne plimbă virtual printre piesele cheie ale anului 2018!

„Culoarea anului viitor a fost stabilită de insitutul Pantone, iar aceasta este Ultra Violet. Vom asista la o infuzie de nuanţe pastelate de liliachiu, ce va cuprinde podiumurile, street style-ul, dar şi Instagram-ul. Se vor purta rochiile fluide, dar şi costume riguros croite, nuanţele block, imprimeurile florale şi degradeurile romantice”, spune designerul.

Foto: Hepta

De câţiva ani,asistăm la un melanj de stiluri vestimentare: piese artsy la haine în culori metalizate, rochii de-o elegantă antemporala până la piese futuriste din materiale inovative.

„Revin la modă franjurile, imprimeurile consacrate de anii ’70 şi pătrund puternic hainele sporty-chic, inspirate din garderoba de workout şi pelerinele transparente din plastic. Totul e permis, cu condiţia să existe decentă şi bun gust! Piesele cheie ale anului viitor sunt topurile şi rochiile asimetrice, combo-urile din denim, piesele transparente, costumele albe, rochiile cu fronseuri”, mai spune Athena Philip.

Foto: Hepta

La ce să nu renunţăm niciodată? „La un stil personal, la elegantă atemporală, la culorile şi croielile care ne pun cel mai bine în valoare şi la materialele cu care ne mângâie pielea. Ce cred că nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei românce cu stil ar fi rochia neagră, cu o croială ireproşabilă ce transcede trend-urile! În nouă colecţie capsulă Athena Philip am pus accent pe această rochia neagră, reinterpretată în 10 piese vestimentare cu o croială desăvârşită, care te pot scoate din impas în orice situaţie”, încheie aceasta.

Despre Athena Philips

Pasiunea sa pentru modă a impulsionat-o să fie mereu informată cu ultimele tendinte, croieli, să se exprime prin hainele pe care le poartă, dar mai ales prin hainele pe care a început să le creeze, în urmă cu mai bine de 10 ani.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO