fbpx

Căutare

Share this article

Piaţa imobiliară este din nou în efervescenţă, conform opiniilor specialiştilor. Preţurile locuinţelor sunt în uşoară creştere, iar investitorii în domeniul imobiliar fac mişcări vizibile, da precaute pe tabla de şah. Apartamentele noi sunt tot mai căutate, căci cumpărătorii pun accent tot mai mare pe calitatea serviciilor, pe utilitate şi pe modernitate.

Cum sună un apartament nou, situat între actualul centru tehnologic şi financiar al Bucureştiului (Barbu Văcărescu – Charles de Gaulle) şi actualul centru comercial (Băneasa), într-un complex rezidenţial, la un preţ corect? Un vis frumos de „tărâmul fericirii”.

Şi dacă acesta chiar există? Ei bine, există. În decembrie 2018 se finalizează primul bloc din Arcadia Apartments Domenii, un ansamblu rezidenţial aflat la Piaţa Domenii, lângă Parcul Copilului. Preţurile apartamentelor pornesc de la 77.000 de euro + TVA şi ajung la 402.000 de euro + TVA.

Arcadia Apartments Domenii pune foarte mare accent pe calitatea locuirii, oferind: vecinătăţi verzi, densitate redusă (clădirile au regim de înălţime P+7), locuri de parcare exclusiv subterane, sistem hidraulic de colectare a deşeurilor situat în afara clădirilor, apartamente luminoase, cu înaltă funcţionalitate a spaţiului (există spaţii de depozitare în holul fiecărui apartament), acces din 5 străzi diferite. 

Am stat de vorbă cu Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments:

De ce „tărâmul fericirii”?

Atât investitorii, cât şi noi, echipa Conadi, am simţit de la prima vizionare a terenului că este un loc special, cu un farmec aparte, un loc care-ţi oferă o stare de linişte şi de fericire. În momentul acela, am ştiut că exact asta şi-ar dori oricine. Pentru că fiecare zi în Bucureşti este agitată, îţi doreşti ca atunci când ajungi acasă să fii liniştit, să te poţi destinde, să-ţi poţi lăsa copiii să se joace afară fără a-ţi pune problema dacă sunt în siguranţă.

Arcadia Apartments Domenii este poziţionat într-un loc ideal, pe un teren mare, de aproape 3 hectare, cu acces la 5 străzi diferite, cu o localizare excelentă, o zonă civilizată, verde, liniştită. Este exact acea zonă de care te îndrăgosteşti. Pornind de la aceste date, am gândit acest condominiu ca o insulă de linişte şi fericire în mijlocul unui Bucureşti zbuciumat. Tot aşa cum în Grecia antică – Arcadia era tărâmul fericirii într-o mare de războaie.

Pentru ca oamenii să simtă cu adevărat farmecul zonei şi să înţeleagă exact de ce numim ansamblul Tărâmul Fericirii, îi invităm să ne viziteze la showroom-ul situat pe Strada Copilului.

Cine investeşte în Arcadia Apartments? Cât de mare este investiţia (aprox) şi cum asiguraţi finanţarea?

Investiţia în Arcadia Apartments Domenii este realizată prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare, ai cărei asociaţi majoritari sunt Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, şi Valentin Vişoiu, proprietarul grupului Conarg. Achiziţia terenului a fost realizată cu fonduri proprii ale investitorilor, iar construcţia condominiului este finanţată de către cei doi investitori, cu sprijinul Raiffeisen Bank. Valoarea de piaţă a proiectului se situează la peste 100 de milioane de euro.

Când vor fi gata apartamentele?

Apartamentele din primul bloc al ansamblului vor fi gata chiar în decembrie, anul acesta. Cei care au cumpărat sau vor cumpăra în primul bloc îşi pot petrece Anul Nou în casă nouă.

În paralel, se derulează execuţia apartamentelor din Blocurile 2 şi 3, în număr de 225, împreună cu 300 de locuri de parcare, care vor fi livrate în mai 2019.

Cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului va începe în prima jumătate a anului 2019.

Care este argumentul cu care m-aţi covinge să cumpăr un apartament în Arcadia Apartments? (care este mare plus al acestui complex)?

Este simplu: dacă vă doriţi linişte şi siguranţă, dar în acelaşi timp să fiţi foarte aproape de tot şi de toate, Arcadia Apartments Domenii este cel mai potrivit loc. Poziţionarea ansamblului este una excelentă, Domenii fiind una dintre cele mai frumoase şi prestigioase zone ale Bucureştiului. Aici vă puteţi deconecta de la efervescenţa oraşului, fiind într-un tărâm conceput să ofere linişte şi fericire, cu spaţii verzi ample, dar la fel de repede vă puteţi reconecta la tot ceea ce înseamnă Bucureşti: parcuri (Herăstrău, Copilului, Kiseleff, Parcul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti), cartierul financiar şi tehnologic din nordul Capitalei, instituţii de învăţământ şi de cultură (universităţi, muzee, teatre) la distanţă de mers pe jos. Proximitatea staţiei de metrou (maximum 5 minute de mers pe jos) asigură zilnic, pe toată durata perioadei active, şi cu mare uşurinţă, o excelentă legătură cu toate punctele de interes ale Capitalei.

Cum vor arăta apartamentele la final? Ce finisaje şi ce este inclus în preţul unui apartament?

Utilizăm cele mai noi tendinţe în designul apartamentelor de pe acest segment de piaţă, arhitecţii noştri selectând materiale de la producători cu renume: Mobexpert, Marazzi, Pinum, Rehau, Tarkett. De asemenea, apartamentele sunt echipate cu centrale proprii, aer condiţionat, rulouri exterioare din aluminiu.

Pentru a avea o privire de ansamblu asupra felului în care vor arăta apartamentele, vă invităm să vizualizaţi imaginile de pe site-ul nostru.

Foto: Raduly Laszlo

Care este metoda de plată? (avans + rate, etc ). Aveţi şi o ofertă de finanţare?

Pentru achiziţia unui apartament în ansamblul Arcadia Apartments Domenii, paşii sunt extrem de simpli: se alege apartamentul dorit, se semnează un contract, se face plata avansului de 25%, urmând ca diferenţa să fie achitată la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Finanţarea achiziţiei se poate realiza din economii sau din credite bancare.

Aveţi o anumită ofertă acum? (un discount până la data de…)

Pentru a facilita alegerea clienţilor noştri, acordăm o reducere semnificativă, de 8% pentru contracte încheiate până pe data de 31 mai în Blocurile 2 şi 3, şi de 5% în Blocul 1.

Care este profilul clienţilor Arcadia?

În proporţie covârşitoare, cei care au achiziţionat apartamente în ansamblul nostru şi-au dorit şi au aşteptat acest proiect în Domenii, fiind îndrăgostiţi de zonă. Nişa de piaţă căreia se adresează Arcadia Apartments Domenii şi care achiziţionează în ansamblul nostru este reprezentată în mare parte de familii active, cu venituri peste medie şi educaţie superioară, în cadrul cărora de cele mai multe ori cel puţin unul dintre membri este antreprenor. Aceste familii economisesc de mai mulţi ani în aşteptarea unei locuinţe de calitate, aşa cum sunt apartamentele noastre.

Ce preţuri au apartamentele Arcadia? (2/3 camere)

De cele mai multe ori, i-am surprins pe cumpărătorii noştri cu preţurile accesibile, mult mai mici decât aşteptările lor. Spre exemplu, în acest moment, preţurile pentru apartamentele cu 2 camere pornesc de la 77.000 de euro şi ajung la 107.000 de euro, iar cele cu 3 camere au preţuri cuprinse între 107.000 şi 179.000 de euro.

Este un condomiuniu familly-friendly?

Pentru că ansamblul se adresează în mare parte familiilor, este conceput astfel încât să ofere tot confortul necesar. Arcadia Apartments Domenii include spaţii verzi amenajate pe o treime din întreaga suprafaţă a terenului. Spaţiile verzi sunt concepute ca locuri de joacă pentru copii şi locuri de relaxare.

Pentru a elimina circulaţia autoturismelor şi, prin urmare, poluarea, toate locurile de parcare şi circulaţiile auto se realizează în parcajul subteran. În plus, întregul condominiu este securizat şi beneficiază de acces limitat, doar pentru locuitori şi invitaţii acestora.

Pentru a spori confortul locuitorilor, toate apartamentele din ansamblu sunt luminoase, sistemul de colectare a deşeurilor este situat în afara clădirilor şi se efectuează separat (hârtie, sticlă, gunoi menajer), aleile pietonale care conduc către blocuri sunt sub forma unor rampe uşor înclinate, eliminând astfel disconfortul treptelor la intrare, iar lifturile pot fi accesate direct din parcarea auto subterană.

Cumpărătorii de până acum sunt preponderent investitori sau vor locui în apartamente?

În proporţie considerabilă, cumpărătorii vor locui în apartamentele achiziţionate, iar unii dintre ei au cumpărat un al doilea apartament pe care îl privesc ca investiţie pe termen scurt şi ca posibilitate de reunire a familiei pe Tărâmul Fericirii pe termen lung.

Unul din investitori este Dan Şucu. Atunci când apartamentele vor fi gata vor exista oferte de mobilare Mobexpert astfel încât cumpărătorii să „traverseze” mai uşor partea de amenajare interioară? 

Premergător livrării apartamentelor, cumpărătorii vor fi informaţi asupra opţiunilor de mobilare, decorare şi echipare cu produse furnizate de Mobexpert, astfel încât să fie scutiţi de eforturile pe care le presupune amenajarea interioară (selectarea produselor, transportul şi montajul).

Acest articol face parte din campania  Women’s Golf Day  by life.ro. Arcadia Apartments Domeni susţine comunitatea de golf feminin din România.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO