fbpx

Căutare

Share this article

Vrei să îţi schimbi lookul şi cauţi tunsori pentru păr drept şi subţire? Atunci inspiră-te din propunerile noastre! Iată ce stil poţi adopta, astfel încât să obţii o tunsoare ce  te avantajează. 

Scurt şi dezordonat

Dacă ai o fizionomie care să fie potrivită pentru o tunsoare scurtă, atunci o poţi încerca şi scapi de griji. Este o tunsoare potrivită pentru părul drept şi fin, este uşor de întreţinut şi aranjat. În plus, îţi poţi spăla şi usca părul foarte rapid, ba îl poţi chiar stiliza în timp record. Carey Mulligan a fost adepta unui astfel de look şi i s-a potrivit de minune.  

Bob filat

O astfel de tunsoare dă volum părului drept şi fin şi poate fi purtată de aproape oricine. O poţi stiliza fie lăsând părul drept, fie  ondulat sau în stilul waves. Iar atunci când nu ai timp să te aranjezi, poţi să apelezi la stilul dezordonat, care e foarte trendy. Inspiră-te din felul în care îşi poartă părul Charlize Theron, fiindcă şi ea îl are drept şi fin.

Lung şi drept

Dacă îţi place părul lung dar vrei puţin volum, întreabă-ţi stilistul dacă poate să-i dea o formă texturată, mai ales în faţă, pe conturul chipului. Usucă părul lung folosind un foehn şi ţinând capul în jos, pentru un plus de volum. Mizează pe cărarea într-o parte, acest truc optic adaugă volum părului. Dacă ai forma feţei prea alungită sau o frunte prea lată, poţi să optezi şi pentru breton. Iar pentru mai multă inspiraţie, urmăreşte-o pe Nicole Kidman.

Produse pentru păr fin şi drept:

Expand It Mousse – spumă cu fixare flexibilă pentru volum, Londa Professional, 39 lei

Therm Activ Protector – spray activat de căldură, ce protejează împotrivă ruperii şi oferă strălucire, Nioxin, 79 lei

Mască pentru volum SP Volumize Mask, Wella Professionals, 99 lei

Şampon Samurai Cool Kami Strengthening, Rituals, 45 lei

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO