fbpx

Căutare

Share this article

Americanii se pregătesc, de câteva zile, pentru acest weekend, când vor sărbători Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei), o sărbătoare a familiei prin care se aduc mulţumiri (Providenţei) pentru bogăţia recoltei din fiecare an, simbolizată cel mai bine de curcanul umplut. Urările de bine au început deja să fie transmise, mai ales în mediul online, unde personalităţi ca Uma Thurman au postat deja mesaje de bucurie. Mai puţin unul, care nu este deloc pozitiv, şi pe care renumita actriţă îl dedică producătorului Harvey Weinstein, cu care a colaborat în trecut la mai multe filme (inclusiv „Kill Bill” şi „Pulp Fiction”), şi pe care îl condamnă pentru comportament indecent.

Simt că este important să-ţi acorzi timp, să fii corect, să fii exact, aşa că… o Zi a Recunoştinţei fericită pentru toată lumea! (cu excepţia ta, Harvey şi a tuturor conspiratorilor tăi – mă bucur că lucrurile merg încet – nu meriţi nici măcar un glonţ)”, scrie actriţa pe contul ei de Instagram făcând referire la investigaţiile pe care continuă să le facă, în cazul Weinstein, poliţia din Los Angeles, Beverly Hills, New York şi Londra.

Mesajul vine la câteva săptămâni după ce actriţa şi-a arătat revolta faţă de Harvey Weinstein într-un interviu pentru Access Hollywood, în care dădea de înţeles că are şi ea de spus lucruri interesante despre producător: „Am învăţat că este mai bine să nu vorbesc când sunt furioasă, pentru că de obicei regret felul în care m-am exprimat. Aşa că aştept să mă mai calmez şi când voi fi pregătită voi spune ceea ce am de spus”, declara ea atunci.

 

Şi în mesajul recent de pe Instagram, pe care-l încheie cu „ţineţi aproape”, Thurman sugerează intenţia de a dezvălui mai multe. Postarea ei a fost, cum era de aşteptat, salutată de mulţi internauţi, printre care şi actriţa Rose McGowan, una dintre primele femei care i-au adus acuzaţii lui Weinstein. Să urmeze oare după acest mesaj o destăinuire #metoo a Umei Thurman? Ţineţi aproape!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO