Căutare

Share this article
Umbrela „unnurella” (da, chiar aşa se numeşte) pare desprinsă din poveştile pentru copii. Cum adică o umbrelă care nu se udă niciodată? Ei bine, da, este o umbrelă cu „fobie” la apă, iar numele său vine de la conceptul „wet not umbrella”.
 
Această umbrelă este realizată de către firma japoneză Doogdesign dintr-un material de înaltă densitate, complet rezistent la apă (hidrofob). Astfel, umbrela acţionează ca un scut împotriva ploii, chiar şi după ce ai împăturit-o şi ai intrat în casă. Pentru că materialul respinge complet interacţiunea cu apa nicio picătură de ploaie nu rămâne pe suprafaţa sa. Ştiţi momentul acela stânjenitor când intri în restaurant, în casa unui prieten sau chiar în propria casă şi  – oricât de bine ai scuturat umbrela – laşi o dâră de apă în urma ta? 
 
Umbrela hidrofobă rezolvă complet această problemă, iar, în plus, poate constitui un accesoriu cât se poate de inovator. Producătorul japonez a lansat produsul într-o gamă de 8 culori şi două modele. Costă 137 de dolari.
 
Modelul clasic – de tip baston – are mânerul realizat dintr-un material anti-alunecare. Practic poţi agăţa umbrela de orice balustradă sau o poţi sprijini de perete, iar aceasta rămâne „pe poziţie”.
Cea de-a doua variantă a modelului se strânge uşor, luând o formă cilindrică.  Încape, astfel, într-o carcasă transparentă, foarte cochetă şi – sunt convinsă – poate deveni un obiect nelipsit din geanta unei doamne. 
 
Puteţi cumpăra umbrela „Unnurella” de pe eBay.
Detalii despre firma producătoare găsiţi pe Doogdesign
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO