fbpx

Căutare

Share this article

Pe data de 16 mai nu vă faceţi program pentru a nu rata o şansă unică. Grand Cinema & More găzduieşte o transmisiune unică a musicalului Un American în Paris (An American in Paris). Unul dintre spectacolele cele mai apreciate de criticii din toată lumea va putea fi urmărit în sala Epika, înregistrat de pe scenele din West End. Totodată, musicalul este distribuit şi către cinematografele partenere din Bucuresti si din ţară.

O coloană sonoră care îmbină compoziţii clasice semnate de George şi Ira Gershwin, decoruri impresionante şi o coregrafie larg apreciată atat de public, cat şi de critici, construiesc o poveste de dragoste în Parisul sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial.

Jerry Mulligan, un pictor american, speră să-şi înceapă o carieră în Parisul vremii, însă întâmplătoarea întâlnire cu Lise, o frumoasă dansatoare, dă naştere unei poveşti despre dragoste, artă şi prietenie şi face ca oraşul să îşi recapete strălucirea. 

Fiind unul dintre cele mai de succes spectacole ale scenei londoneze a ultimului deceniu, Un American în Paris este pus în scenă de artişti nominalizaţi la Tony Awards, avându-i pe Robert Fairchild, dansator în rolul principal în cadrul Baletului din New York, şi Leanne Cope, dansatoare în cadrul Baletului Regal britanic, drept personaje principale. Regizor şi coregraf al producţiei este britanicul Christopher Wheeldon, care, în anul 2015, a primit premiul Tony pentru Cea mai bună coregrafie şi a fost nominalizat la categoria Cea mai bună regie a unui musical pentru acestă punere în scenă.

Spectacolul va putea fi urmărit o singură dată la Grand Cinema & More, în sala Epika, dar şi în cinematografele partenere din Bucureşti şi din ţară: Cinema Victoria, Cluj, Cinema One, Braşov, Happy Cinema din Bucureşti, Buzău şi Focşani, respectiv Cinema Ateneu, Iaşi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO