Căutare

Share this article

Aşa cum sperăm că te-am obişnuit, zilnic îţi propunem pe life.ro câte o idee de cadou de Crăciun pentru cei dragi. Un cadou inspiraţional, un cadou de designer, un cadou neobişnuit, o idee inovativă.

Pentru că weekend-ul acesta este Marché de NOËL, târgul cadourilor de designer, am ales în avanpremieră câteva obiecte pe care le vei găsi acolo şi din care te poţi inspira.

Azi îţi arătăm un sfeşnic modular semnat de Radu Abraham.

Obiectele cu care aplic, sunt suporturi pentru lumânare, însă într-o variantă regândită. Ele sunt pe de-o parte rezultatul feedback-ului primit anul trecut, la NOËL 2015, pentru suporturile de atunci, şi pe de altă parte o urmare a schimbării modului meu de gândire în procesul creativ şi de execuţie.  Au însă acelaşi scop şi anume de a readuce în atenţia publicului un obiect care a ocupat un loc important, pentru o perioadă foarte lungă de timp în intimitatea tuturor caselor, şi care de o vreme încoace tinde să fie înlăturat şi uitat. Cu toate acestea, el ca obiect, nu şi-a pierdut farmecul, şi în continuare poate să întreţină o atmosferă plăcută atât prin aspect, cât şi oferind o lumină caldă, complet diferita de orice sursă electrică de lumină. E foarte important aspectul implicării utilizatorului în folosirea acestuia, care cere/permite o interacţiune mult mai apropiată cu obiectul, şi face întreaga experienţă mult mai personală”, a povestit Abraham.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO