fbpx

Căutare

Share this article

Într-o lume a tehnicii şi vitezei, artizanii de la Hermès au lansat la faimosul târg de bijuterii şi ceasuri de la Basel o mică operă de artă ce pare coborâtă dintr-un alt timp: un delicat ceas de buzunar.

Apariţie insolită, modelul The Pocket plein cuir by Hermès îmbină arta prelucrării pielii şi fineţea elveţiană a producţiei de ceasuri. Atât clasic prin aspect, dar şi contemporan prin mecanismul său precis coborât din ştiinţa măsurării timpului, the Pocket atrage prin finisaje şi delicateţe.

Ceasul creat din aur alb este învelit în piele de aligator finisată şi croită de meşterii Hermès. Cadranul este îmbrăcat în email alb, iar literele romane sunt realizate din email negru, în urma unui laborios proces de turnare şi călire la 800°C.  Mecanismul ceasului care se întoarce singur este realizat în Manufacturile Hermès H1912 din Elveţia şi este vizibil prin capacul de cristal de pe spatele ceasului.

Cu un diamtru de 54 mm, modelul Hermès de ceas de buzunar are cu un sistem de prindere din aur alb şi vine cu trei opţiuni de culori – burgundi, gri elegant şi albastru de safir.Un ceas de buzunar cu blazon 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO