fbpx

Căutare

Share this article

Ştiu, ştiu că vara asta se lasă aşteptată, dar când soarele îşi va intra în drepturi vă poftesc pe terasă, la un cocktail. Vă propunem o combinaţie de roşu pasional, verde aromat şi spuma albă a unui tonic răcoritor. Acum realizez că îmbină culorile steagului Italiei, căci, desigur, vorbesc despre un Campari. Un Campari Tonic, noul trend în materie de cocktailuri.
Dacă până acum ne-am obişnuit să combinăm celebrul aperitiv italian cu un suc de portocale răcoritor, Campari nu ezită să-şi demonstreze versatilitatea într-o nouă combinaţie.
E o reţetă relativ simplă: Campari, apă tonică, multă gheaţă şi o felie de lime. E uşor de preparat şi se potriveşte perfect serilor de vară în compania prietenilor. Cocktailul Campari Tonic are note îndrăzneţe, jucăuşe, chiar şi accente proaspete şi răcoritoare.
Dacă nu l-aţi încercat încă, cereţi-l data viitoare când ieşiţi în oraş. Îi va surprinde pe cei care caută experienţe inedite, îi va fermeca pe cei în căutarea extravaganţei şi pe cei care-şi doresc să fie în pas cu noile tendinţe.
Pentru petrecerile de acasă vă recomand să serviţi acest cocktail în într-o cupă rotundă, elegantă, cu picior înalt. Serviţi-l alături de o poveste, căci bradul Campari, cu o istorie de peste 150 de ani, a reuşit să-şi păstreze secretă reţeta originală (o ştiu doar 3 persoane pe lumea asta). Este un mix de ierburi şi condimente cu arome unice. O vară tonică, vă doresc!

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO