fbpx

Căutare

Share this article

Considerată de către critici „un adevărat Harry Potter românesc”, cartea pentru copii „Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din peşteră”, publicată în decembrie 2016, îşi lansează ediţia în limba engleză. Puteţi descoperi aventurile magice trăite de Tom în „Castelul din peşteră”, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12:00, în Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti.

Tom, personajul principal, este un băiat de numai 12 ani, plecat în vacanţa de vară la bunicul Moşulică. Este un băiat tipic de oraş, care are ca preocupări principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphone-ul şi tableta. Împreună cu Nina, căţeluşa lui cea dragă, descoperă la bunicul său o curte plină de animale, vede o căruţă, merge la fierăria satului, participă la cositul fânului, dar mai ales descoperă MAGIA într-o peşteră. Acolo o cunoaşte pe prinţesa Zora, se împrieteneşte cu Leonidas, se luptă cu Daizus, şi învaţă la Bibliotecă să folosească mantiile magice şi baghetele de făcut vrăji. În adâncul pământului vor avea loc aventurile minunate ale băiatului, loc unde cunoaşte o lume la care numai visa.

„Fiecare dintre noi poate evada într-o lume a magiei şi a aventurii. Chiar dacă această carte se adresează, în special, copiilor cu vârste între 10 şi 14 ani, fiecare dintre noi va fi captivat şi inspirat atunci când îi va deschide paginile”, precizează autorul M.B. Tudor.

Autorul promite că aventurile din Peşteră vor continua şi în ocean şi apoi în văzduh şi se vor întinde pe cinci volume. „Castelul din peşteră” va continua cu volumul 2, „Băiatul care înoată cu delfinii” şi volumul 3 „Păstorul norilor”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO