fbpx

Căutare

Share this article

Actriţa britanică Rachel Weisz a anunţat zilele acestea, într-un interviru cu The New York Times, că va avea un copil cu Daniel Craig, James Bond-ul din ‘Skyfall‘ şi ”Casino Royale”.  ”Vom avea un om mic. De-abia aşteptăm să-l cunoaştem”, a declarat actriţa în vârstă de 48 de ani. Weisz şi Craig (50 de ani) sunt căsătoriţi din 2011, când au făcut marele pas după şase luni de relaţie. Fiecare are copii din relaţiile anterioare: Weisz are, împreună cu regizorul Darren Aronofsky, un băiat pe nume Henry, în vârstă de 11 ani, iar Craig are o fiică, Ella, de 25 de ani, împreună cu Fiona Loudon.

Faptul că tot mai multe femei (mai cu seamă vedete) dau naştere la vârste de peste 40 de ani nu mai este surprinzător. Gwen Stefani a dat naştere celui de-al treilea copil la vârsta de 44 de ani. Susan Sarandon a avut un băiat la 45 de ani, Gina Davis a născut gemeni la vârsta de 48 de ani, iar Janet Jackson a avut primul copil la 50 de ani.

Cunoscută mai ales pentru personajul din seria ”The Mummy”, Rachel Weisz, a câştigat un Oscar pentru performanţa ei din ”The Constant Gardener”, un thriller politic regizat de Fernando Meirelles. Cel mai nou film al ei este  ”Disobedience”, al lui Sebastián Lelio.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO