fbpx

Căutare

Share this article

IE, Românie”. La Antena 1. Din primăvară. Cu mine prezentator”, scrie Mircea Radu pe paginea personală de socializare anunţând astfel o nouă emisiune pe care o va prezenta. Mircea Radu revine astfel după 9 ani ca prezentator al unui reality-show numit “IE, Românie”, ce aminteşte de cel care l-a făcut celebru, ”Din dragoste”, şi care-l va purta, tot cu caravana, spre unele dintre cele mai frumoase zone ale ţării în căutare de oameni frumoşi şi talentaţi.

,,Cum aş putea să uit (şi mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată – vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, în lumea asta media în care lucrurile şi prieteniile mari ţin o zi, e grozav şi reconfortant să mă întâlnesc cu foşti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoţie„, mărturiseşte Mircea Radu.

Creat de Marius Toader şi Adrian Robe (cei care au conceput şi formatul emisiunii „Miss Fata de la ţară”), formatul emisiunii “IE, Românie” este o ”aventură rurală”, cum o numesc reprezentanţii Antena 1, în care vedete invitate trebuie să descopere cele mai autentice şi interesante talente româneşti, dar şi cele mai frumoase fete.

Fiecare ediţie, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali, două personalităţi care vor cutreiera ţara în căutare de fete frumoase şi oameni talentaţi.  

Emisiunea, care-şi propune în acelaşi timp să readucă în atenţie tradiţiile româneşti, va avea câştigători desemnaţi de un juriu care va decide cine va merge în finală (va fi aleasă una din cele 9 fete selectate), bătălia finală dându-se pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO