fbpx

Căutare

Share this article

Începând de vineri, peste 100 de evenimente sportive vor avea loc la Pyeongchang (Coreea de Sud), oraş care găzduieşte, între 9 şi 25 februarie, cea de-a 23-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Şapte sporturi vor fi omagiate prin participarea unora dintre cei mai buni sportivi ai momentului (patinaj artistic, schi, bob, biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie), pe care îi vor putea vedea, în direct, şi românii pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA şi TVR+.
În cinstea viitorilor olimpici, Procter & Gamble a lansat un nou videoclip în cadrul premiatei campanii publicitare „Thank You, Mum„, un tribut memorabil adus mamelor ce sprijină succesul sportivilor.

Vă va face cu siguranţă să plângeţi!”, scriu cei de la InStyle despre acest videoclip numit ”Love Over Bias„, ce prezintă momente din viaţa unor sportivi care au fost nevoiţi să facă faţă nenumăratelor prejudecăţi legate de gen, condiţie socială, religie, cultură, dizabilităţi, şi care se concentrează pe dragostea şi sprijinul mamelor fără de care nu ar fi ajuns în vârf.

Foto: Twitter

Sunt binecuvântată să fiu implicată într-o campanie atât de puternică precum campania Love Over Bias„, mărturiseşte unul din sportivii apăruţi în clip, Elana Meyers Taylor, dublu medaliată la Jocurile Olimpice (bob). „Mama mea a jucat un rol atât de important în dezvoltarea mea şi în procesul de devenire a femeii care sunt astăzi… Lumea vrea, de obicei, să-ţi spună ce poţi şi ce nu poţi face ca femeie – ce sporturi sunt acceptabile, ce sporturi sunt potrivite, ce ar fi bine să studiezi, ce este indicat să spui. Din fericire, am o familie puternică, iar mama mea este cea mai uimitoare mamă din lume. Nu m-a lăsat niciodată să cedez în faţa prejudecăţilor. Mereu am fost încurajată să practic orice sport vreau eu„, mai spune Taylor.

Foto: Twitter

Sunt atât de mândră că lucrez cu P & G pentru a spune povestea mea şi poveştile altora care s-au confruntat cu multe provocări şi adversităţi„, declară şi patinatoarea Michelle Kwan mărturisind că singura persoană care este întotdeauna lângă ea este mama ei.

Dacă urmăreşti videoclipul vei înţelege rolul de netăgăduit pe care l-au avut mamele în succesul acestor sportivi şi, da, te va face să plângi pentru că este, în fond, despre orice vis care se încăpăţânează să se transforme în realitate.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO