fbpx

Căutare

Share this article

Dacă toate acestea nu te-au convins încă să-ți rezervi un zbor către Londra cât mai curând posibil, citește mai departe pentru a descoperi mai multe motive pentru care merită să vizitezi acest oraș minunat și pentru a afla unde găsești cele mai ieftine bilete de avion.   

De ce să zbori la Londra?

Fiind capitala Angliei și cea mai mare zonă urbană din Regatul Unit, nu e greu de imaginat cât de mutlă lume este atrasă de acest oraș superb. Londra are multe obiective turistice celebre pe care merită să le vezi cu ochii tăi cel puțin o dată în viață și nu doar la televizor sau în poze. 

Cel mai probabil ai aflat deja despre celebrul autobuz roșu etajat. Un tur cu acesta, contemplând priveliștea de pe puntea superioară, va fi cu siguranță o experiență de neuitat. Astfel, vei putea admira fiecare loc important din acest oraș, de la monumente istorice la arhitectura spectaculoasă. Pe această listă, la loc de cinste se află obiective turistice precum Big Ben, Turnul Londrei sau Palatul Buckingham. 

bilete de avion ieftine către Londra
De ce să zbori la Londra

Deși londonezii sunt oameni extrem de muncitori, probabil și datorită faptului că Londra este unul dintre cele mai scumpe orașe ca nivel de trai, nu mai puțin cunoscut este faptul că le place să se și relaxeze și știu să o facă în cel mai grozav mod posibil. Iar orașul le oferă toate oportunitățile de care au nevoie în acest sens. Viața de noapte a Londrei îți oferă orice ți-ai putea imagina. Ai parte de cea mai variată selecție de pub-uri, de la cele clasice la cluburi de noapte, săli de spectacole pline de staruri de la Hollywood, locuri underground cu muzică live de toate genurile posibile sau concerte la exterior, plus multe alte lucruri.

Datorită varietății de distracții nocturne, Londra pare să fie orașul care nu doarme niciodată. Dacă te consideri o pasăre de noapte, cu siguranță nu vei rata ocazia de a petrece o noapte fabuloasă aici. Abia aștepți să-ți rezervi un zbor către Londra? Descoperă cele mai bune oferte de bilete de avion chiar aici: https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/lon/londra

Când este cel mai bine să zbori la Londra?

Cel mai bun moment pentru a vizita Londra este intervalul martie-mai, când temperaturile sunt plăcute, iar parcurile orașului înfloresc. Însă, trebuie să știi că primăvara, alături de sezonul estival, sunt unele dintre cele mai aglomerate perioade din punct de vedere turistic, lucru care se reflectă în creșteri semnificative de prețuri la cazare și la biletele de avion. Toamna este mai probabil să găsești oferte accesibile în ceea ce privește zborurile către Londra, dar vei avea parte și de temperaturi mai scăzute. Luna decembrie în Londra este, de asemenea, o perioadă incredibilă în acest oraș datorită sărbătorilor de iarnă, însă te poți aștepta la străzi pline de turiști locali și internaționali.

Londra
Când este cel mai bine să zbori la Londra

Unde găsești cele mai bune oferte de bilete de avion către Londra?

Dacă te afli în căutarea celor mai ieftine bilete de avion pentru Londra, eSky este calea de urmat. Călătorești către Londra din Iași? Vezi dacă găsești oferte de zboruri pe placul tău aici: https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/ias/0/0/iasi. eSky îți pune la dispoziție o varietate de opțiuni de zbor la prețuri accesibile, lucru care te va ajuta să găsești varianta de a călători către această destinație mirifică perfectă pentru tine. 

Iar dacă ai nevoie de sfaturi cu privire la modul în care poți profita la maximum de această experiență, platforma online eSky este o sursă excelentă de informații în acest sens. Așadar, indiferent că zbori pentru prima dată cu avionul sau ești un călător prin lume cu experiență, alege cea mai bună modalitate de a călători prin eSky! 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO