Căutare

Share this article

Este un week-end în care iarna îşi arată deja colţii şi poate nu aveţi chef să ieşiţi din casă. Vă facem, însă, câteva recomandări călduroase şi vă invităm la film sau la teatru. La mulţi ani celor care azi sărbătoresc Revelionul pe stil vechi. 

Film: The Commuter

În acest week-end puteţi vedea în cinematografe un thriller care îl are în rol principal pe Liam Neeson. Actorul joacă rolul lui Michael, un agent de vânzări care face naveta cu trenul. Într-o zi este „acostat” de o femeie misterioasă care îi propune un târg periculos. Povestea se complică, adrenalina creşte, iar Michael descoperă că se află în mijlocul unei reţele criminale.

Film: Downsizing

Filmul, care a avut premiera tot în acest week-end, este un SF social cu un umor dulce amar. V-aţi gândit vreodată cum ar fi ca oamenii să fie mici-mici, aşa cum ajunge, la un moment dat, Alice în Ţara Minunilor? Filmul ne propune această perspectivă a unei societăţi care preferă să se micşoreze pentru a rezolva problema suprapopulării.

Vom vedea alături de Matt Damon şi Kristen Wiig, cei care joacă rolurile soţilor Paul şi Audrey Safranek, cum arată viaţa la un nivel micro. Şi ce consecinţe au aceste schimbări.

Spectacole: Ada Milea – Apolodor, la unteatru

Concertul-spectacol „Apolodor” este realizat după „Cartea cu Apolodor” de Gellu Naum. Îi veţi vedea pe scena de la unteatru pe Dorina Chiriac, Radu Bânzaru şi Ada Milea. „Apolodor” este un spectacol care se joacă aproape mereu cu casa închisă, iar în acest week-end, pe 14 ianuarie, vor avea loc două reprezentaţii, de la ora 11:00 şi de la ora 13:30 la unteatru. Preţul biletelor este de 40 lei. Detalii găsiţi pe pagina evenimentului.

Teatru: O intervenţie, de Mike Bartlett, la Teatrul Act

Mâine, pe 14 ian, de la ora 19:30 vă recomandăm să mergeţi la Teatrul Act. Veţi avea ocazia să vedeţi „O intervenţie”, un spectacol semnat de Radu Iacoban, cu Ana Ularu şi Lucian Iftime.
Spectacolul pune sub semnul întrebării ideea de prietenie. Ce reprezintă aceasta? „E treaba aia când doi oameni se întâlnesc de mai multe ori şi vorbesc între ei? E genul ăla de intimitate împărţită în doi? Ar trebui să mă simt altfel dacă am prieteni? Mai responsabil, mai fericit, mai împlinit? Câţi prieteni am cu adevărat?”
Mike Bartlett scrie pentru un public ancorat în realitate. Textele sale stârnesc atât emoţia, cât şi inteligenţa publicului. Un spectacol (nerecomandat persoanelor sub 16 ani!) care merită văzut! Detalii pe pagina evenimentului

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO