Căutare

Share this article

Serviciul de streaming video Amazon Prime Video este disponibil începând de miercuri şi pentru utilizatorii din România. Astfel, Amazon şi-a extins disponibilitatea serviciului său de filme şi seriale online la peste 200 de ţări, după cum anunţă News.ro.

Utilizatorii beneficiază de gratuitate pentru primele 7 zile, după care, timp de 6 luni, vor plăti un preţ promoţional de 3 euro pe lună. După cele şase luni, abonamentul lunar va fi de 6 euro. Abonamentul poate fi reziliat oricând, chiar şi la sfârşitul celor 7 zile de probă.

Amazon Prime Video devine, astfel, disponibil în mai multe ţări decât Netflix, lansat în România în luna ianuarie a acestui an. Serviciul celor de la Amazon, care oferă la rândul său conţinut original, are avantajul preţului. Cel mai ieftin abonament Netflix, care nu oferă acces la conţinut HD sau 4K, este 8 euro.

Spre deosebire de Netflix sau HBOGO, pe Amazon Prime Video nu sunt disponibile deocamdată filme cu subtitrarea în limba română. Din oferta acestui serviciu de streaming video online fac parte filmele artistice precum „No Country for Old Men” sau „Scarface”, serialele Precum „Justified” sau „Startup”, „The Man in High Castle”, dar şi emisiuni proprii precum The Grand Tour realizat de fosta echipă de la Top Gear. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO