fbpx

Căutare

Share this article

Unele dintre cele mai bune producţii ale ultimului an revin în programul Grand Cinema & More în cadrul unei noi ediţii a Festivalului Filmelor de Aur, care va avea loc în perioada 5 – 8 martie.

Printre titlurile din programul festivalului se numără şi filme nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film. Şase dintre producţiile care au intrat deja în cursa pentru un Oscar revin în programul cinematografului, la preţul de 20 de lei/bilet.

În fiecare zi a festivalului va rula, în exclusivitate la Grand Cinema & More, Roman J. Israel, Esq., un thriller ce urmăreşte o serie de evenimente din viaţa unui avocat, ce îl îndepărtează pe rând de etică şi morală, odată ce începe să lucreze pentru un avocat bogat din Los Angeles.

Amatorii biografiilor şi ai filmelor inspirate de evenimente istorice au şansa de a revedea Darkest hour. Ziua decisivă, o poveste dramatică a formării lui Winston Churchill ca lider şi a deciziilor care au schimbat cursul istoriei. Aceeaşi perioadă istorică, a celui de-al doilea Război Mondial, a inspirat şi filmul Dunkirk, care surprinde asaltul aproape imposibil de susţinut al Germaniei asupra trupelor britanice şi ale aliaţilor.

The Shape of Water

Lista filmelor continuă cu un horror cu o distribuţie impresionantă, Fugi! (Get out!), în care un tânăr aflat pentru prima oară în vizită la părinţii iubitei lui descoperă în spatele aparentei lor emoţii un adevăr înfiorător. Acelaşi suspans, cu un plus de fantastic, poate fi regăsit în Forma Apei (The Shape of Water), un scenariu plasat în timpul războiului rece din America, când viaţa unei asistente dintr-un laborator guvernamental se schimbă odată ce descoperă un experiment secret.

Programul festivalului este completat de o dramă romantică plină de eleganţă, Firul fantomă (Phantom Thread), care dezvoltă raportul dintre artist şi muza feminină care îi schimbă viaţa, imaginând povestea unui designer celebru, burlac convins.

Programul complet al Festivalului Filmelor de Aur este disponibil pe grandentertainment.ro. Biletele pot fi cumpărate online sau de la casele de bilete din cinematograf.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO