Unde schiezi din decembrie? Un nou Club Med se va deschide la sfârşitul anului în Alpii Francezi - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cum iarna ne facem car (bine, vorba e complet depăşită, nu-şi mai face nimeni aşa ceva, eventual îşi cumpără o decapotabilă la reduceri) şi vara sanie, ei bine, acum este momentul să ştiţi că în decembrie 2017 se va deschide un nou Cub Med de 4 tridente în Alpii Francezi. Iubitorii schiului vor să ştie mai devreme ce locaţii noi se vor deschide în sezonul următor. 

Grand Massif Samoens Morillon se află doar la o oră de mers cu maşina de la Geneva. Este situat pe un platou montan, la 1600 m, cu vedere 360 de grade la masivul muntos.

Exact cum ne-a obişnuit, Club Med are şi de data aceasta, zone dedicate copiilor (resortul este mai cu seamă pentru familiile cu copii), zone de spa, piscine interioare şi exterioare şi promite o experienţă culinară desăvârşită într-un gourmet lounge unde veţi avea posibilitatea să gustaţi produse locale de excepţie, iar Cheful francez Edouard Loubet (două stele Michelin) semnează meniul cinei din acest lounge. Un wine corner şi un restaurant de familie completează arealul cu mâncare, experienţa fiind de houte gourmet. Un colţ dedicat mâncării sănătoase îi va satisface şi pe cei foarte pretenţioşi.

Designul acestui resort este o adaptare modernă şi aerisită a principiilor unui chalet la care se adaugă o intenţie arhitecturală de inetgrare perfectă în medul natural înconjurător. Pentru o organizare mai bună, zona dedicată copiilor se află sub restaurantul principal, ei beneficiind de toate programele unui Mini Club Med, de la artă, la muzică, dar şi un zid de căţărat, vârstele acoperite de ărograme fiind variate, ajungnd de la copii foarte mici, până la cei de 17 ani.

Copiii au acces la schi rooms şi apoi la ieşirea fie spre pârtii, fie spre locurile de joacă sau de învăţare/practicare a schiului din jurul clubului.

În preţ intră schi passul pe întregul domeniu de schi, lecţii de schi pentru copii de la 4 ani în sus, snowboard pentru cei de la 12 ani, precum şi lecţii de schi jumping, boarder cross, slalom- pentru cei între 11 şi 17 ani. Pentru copii şi tineri sunt de asemenea organizate activităţi de nordic walking, snowshoe hiking, hiking.

Serile adulţilor pot fi „pierdute” plăcut în dans, showuri sau filme.

Grand Massif este al patrulea domeniu de schi din Franţa, având 5 staţii de schi, 140 schi splopes, 265 km cu 20 de pârtii verzi, 64 albastre, 50 roşii şi 14 negre.

Ceea ce este cu adevărat extraordinar este că se poate ieşi/intra di/în resort cu schiurile în picioare. De la ieşire poţi alege încotro vei merge cu sau fără instructorul tău.

Deci, unde vei schia în decembrie?

Dacă vei dori şi un tratament pe toată perioada, Club Med Spa by Carita va furniza tratamente specializate, personalizate, precum şi sfaturi practice de la terapeuţii angajaţi. Două Piscine (una interioară, celalaltă exterioară- pe timpul verii), sauna şi hammamul, completează posibilităţile de a te simţi bine.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO