fbpx

Căutare

Share this article

Aş fi zis că nu-s prea multe lucruri care să poată depăşi Ibiza în materie de petreceri şi distracţie. Organizatorii Untold arată că se poate, aşa că astăzi începe Untold Odyssey, primul festival organizat pe un vas de croazieră, pe Marea Mediterană.

Untold Odyssey pe vasul distracţiei

Festivalul începe azi, 1 septembrie şi se încheie pe 5 septembrie. Timp de 5 zile, cei care şi-au cumpărat bilete vor lua parte la o croazieră în care muzica va face legea. Vor fi concerte live, spectacole de artificii şi tot felul de experienţe de lux pregătite de organizatori.

În preţul biletelor este inclusă prezenţa la toate cele 5 scene unde vor fi concerte cu muzică electronică, techno şi trance, dar şi la 10 dintre restaurantele aflate pe vasul de croazieră.

Şi cu siguranţă, în pauzele dintre concerte pasagerii nu vor avea vreme să se plictisească. 7 restaurante gourmet sunt deschise pentru ei, zeci de baruri, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare, bowling, terenuri de baschet şi fotbal, minigolf, ba chiar şi bungee jumping pentru cei dornici de şi mai multă adrenalină. Ca de pe orice vas de croazieră cu pretenţii, nu lipsesc nici sălile de jocuri, cazinoul, saloanele de înfrumuseţare şi nici galeriile de artă, biblioteca sau magazinele de lux. E, practic, un oraş plutitor din care pare să nu-ţi lipsească nimic.

Foto: Untold Festival

Sigur, nici banii nu trebuie să-ţi lipsească dacă vrei să iei parte la un asemenea festival. În mod evident, biletele nu au fost la îndemâna oricui. 4 pachete au fost puse la dispoziţia participanţilor, fiecare dintre ele incluzând cazarea într-unul dintre apartamentele de la bord, mâncarea, accesul la concerte şi internet.

  • Rhapsody Class – 1490 euro/persoană
  • Charmed Class – 2090 euro/persoană
  • Euphoria Class – 3490 euro/persoană – include şi o cină privată, de grup, cu artistul preferat
  • Elysium Class – 5900 euro/persoană – include cazare în cele mai luxoase apartamente de pe vas, în partea superioară, tot acolo unde sunt cazaţi şi artiştii
Citeşte şi: Care sunt cei mai bogaţi DJ din lume şi ce averi au ajuns să facă din muzică – LIFE.ro

Preţurile nu includ bilete de avion sau transfer de la şi la aeroport. Iar dacă vă întrebaţi cine ar da atâţia bani pentru un festival pe un vas de croazieră, aflaţi că biletele pentru prima categorie, cea mai ieftină, s-au vândut în numai 50 de minute de la punerea în vânzare, iar următoarele 2 au fost şi ele sold out în prima zi, asta în condiţiile în care vasul va avea la bord 2500 de pasageri.

Plecarea se face din Civitavecchia, un port aflat la o oră de mers cu maşina faţă de Roma, iar croaziera începe – cum altfel – cu o petrecere de bun-venit la bord. Cea de-a treia zi a croazierei îi duce pe petrecăreţi la Ibiza, insula care nu doarme niciodată, iar finalul petrecerilor are loc la Barcelona.

Măsuri de siguranţă la festival

Ca la orice festival sau concert organizat în această perioadă, organizatorii s-au ocupat şi de măsurile de siguranţă ale participanţilor. Toţi pasagerii sunt testaţi PCR înainte de îmbarcare, iar la urcarea la bord primesc brăţări de mobilitate cu senzori de mişcare, ce înregistrează cine cu cine a intrat în contact, astfel încât să se poată acţiona cât mai rapid în cazul apariţiei vreunui simptom.

Pasagerii vor avea parte de asistenţă medicală disponibilă 24 de ore din 24, dar şi de spaţii de izolare şi tratare în caz de îmbolnăvire. Şi la bord va fi instalat un laborator PCR pentru testare imediată, iar sistemul de climatizare a fost modificat complet pentru ca aerul să nu poată fi recirculat dintr-o cameră în alta.

Pe lângă testele efectuate de organizatori, pasagerii trebuie să prezinte şi ei teste PCR negative, efectuate cu cel mult 48 de ore înainte de îmbarcare şi să completeze chestionare de sănătate.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO