fbpx

Căutare

Share this article

Un anunţ recent privind celebrul serial „Dosarele X” ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva acesta este sfârşitul pentru seria tv.

Actriţa Gillian Anderson a anunţat că va părăsi serialul „Dosarele X/ The X-Files” după încheierea noului sezon, cel de-al 11-lea, care va avea premiera pe 3 ianuarie la televiziunea Fox. „Am spus încă de la început că asta a fost pentru mine. Am fost surprinsă de «şocul» unor oameni la anunţul meu, pentru că înţelegerea mea a fost că voi mai filma un singur sezon”, a precizat Gillian Anderson pentru The Independent.

Actriţa care interpretează personajul Dana Scully în Dosarele X a sugerat încă din luna octombrie că acest sezon va fi ultimul pentru ea, deşi reprezentanţii televiziunii Fox au negat la acea vreme că Gillian Anderson părăseşte oficial producţia, precizează News.ro.

În serial, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga „Dosarele X”, – o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale. Personajele principale şi motto-ul serialului – „Adevărul este dincolo de noi” – au intrat în istoria culturii populare americane.

Anunţul actriţei ar putea indica că noul sezon al serialului va încheia povestea agenţilor FBI Dana Scully şi Fox Mulder (David Duchovny). Nu este clar, însă, dacă cel de-al 11-lea sezon al serialului va fi şi ultimul.

Chris Carter, creatorul serialului, a declarat că „mai sunt multe poveşti de spus din «Dosarele X»”, dar rămâne un semn de întrebare dacă echipa show-ului va ajunge să le spună.  

„Dosarele X” este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter şi difuzat pe parcursul a nouă sezoane, între 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002. Serialul a revenit pe micile ecrane americane în 2016, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO