Căutare

Share this article

Ca să te asiguri că vacanţa de vară în 2017 va fi de ne uitat, ar fi bine să începi deja să o planifici. Şi, pe lângă numărul de zile de concediu, bani şi înclinaţii, ar fi bine să iei în calcul şi ce spun stelele, respectiv care este cel mai potrivit tip de vacanţă pentru cei din zodia ta. Trăsăturile de personalitate specifice zodiilor ne fac să ne dorim lucruri diferite de la vacanţă: de pildă, un Berbec neastâmpărat va sta cu greu lipit de marginea piscinei timp de o săptămână. Revista Travel and Leisure a făcut recomandări foarte exacte pentru fiecare semn zodiacal. Ţi le prezentăm, sperând că îţi vor folosi pe post de inspiraţie chiar şi dacă nu crezi în astrologie.

Berbec

Mereu în mişcare, aparent mereu neobosit, Berbecul îşi doreşte să plece într-o aventură şi nu într-o vacanţă. Independenţi şi cercetători, vor prefera să exploreze mai degrabă decât să stea.

Vacanţa ideală: un tur al coastei stâncoase a litoralului bulgar îi va satisface pofta de aventură şi nevoia de stat la soare. Pentru cei cu ceva mai multe resurse financiare, o destinaţie interesantă este Asia, fie că vorbim de vizitare miilor de temple ale văii Bagan din Myanmar sau, pentru cei mai aventuroşi, de un tur ghidat al Coreei de Nord.

Taur

Iubitor de tihnă şi de lucruri bun în viaţa, precum vinul şi mâncarea bună, Taurul va prefera o vacanţă care să îi satisfacă nevoia de lux, răsfăţ, dar şi apetitul.

Vacanţa ideală: orice resort luxos, cu o spa bine dotată şi o varietate de restaurante. De asemenea, cazarea la o podgorie italiană va fi întâmpinată cu urale.

Gemeni

Semn de aer adaptabil la aproape orice situaţie, nativul din zodia gemeni se plictiseşte uşor, aşa că are nevoie de diversitate permanent, inclusiv în concediu.

Vacanţa ideală: marile capitale europene îi satisfac nevoia de vastitate culturală aşa că Berlin, Roma sau Londra se potrivesc la fix cu cei din Gemeni. O alternativă ar fi un tur al insulelor din Croaţia sau Grecia.

Rac

Vacanţele de familie sau ieşirile cu prietenii apropiaţi sunt perfecte pentru acest semn de apă căruia îi place să aibă grijă permanent de cei dragi. Dacă totuşi vacanţa în grup mare nu e posibilă, orice ieşire într-un orăşel mic şi prietenos e bine venită.

Vacanţa ideală: într-o vilă pe malul lacurilor din nordul Italiei, împreună cu cât mai mulţi prieteni, sau într-o cabana la munte într-o zonă relativ izolată, cum găseşti şi în Carpaţii de la noi.

Leu

Lor le place să aibă parte de ceva dramatic, chiar şi în vacanţă aşa că nu pot sta decât în mijlocul agitaţiei, al acţiunii, al petrecerii.

Vacanţa ideală: o vizită la New York, o aventură cu yachtul în sudul Franţei sau un continuu şi neobosit tur al cluburilor din Ibiza.

Fecioară

Perfecţionişti şi atenţi la detalii, nativii din zodia Fecioară îşi vor planifica vacanţa în cele mai mici detalii aşa că să nu vă surprindă dacă vor avea itinerariul marcat pe hărţile Google, având incluse tips-uri despre cele mai bune restaurante, cafenele sau magazine.

Vacanţa ideală: un tur pe bicicletă în sudul Italiei sau vizitarea Parisului la pas.

Balanţa

Firi liniştite şi romantice, Balanţele vor prefera oricând o destinaţie care să le ofere linişte, dar şi varietate, de aceea vor prefera zone nu foarte aglomerate, dar care să ofere ieşiri culturale, restaurante bune şi magazine pentru shopping.

Vacanţa ideală: un resort dedicat yoga in Mexic sau o vacanţă în zona rurală a Marii Britanii.

Scorpion

Natura intensă a acestui semn îi determină pe nativi să se deconecteze complet de la viaţa de zi cu zi ca să se poată odihni. De aceea, vor prefera locurile în contact direct cu natura, dar nu fără facilităţile lumii moderne.

Vacanţa ideală: Glamping în Tanzania sau o ieşire la munte în nordul Italiei.

Săgetător

Descris drept un centaur înarmat cu un arc cu săgeţi şi gata de vânătoare, Săgetătorul va căuta zone neatinse, departe de tururile comerciale şi chiar de recomandările clasice.

Vacanţa ideală: o vizită în Mongolia sau Islanda îi vor satisface nevoia de stranietate, dar şi de explorare.

Capricorn

Familişti convinşi, Capricornii vor prefera o vacanţă cu familia într-un loc plin de oameni veseli. Disciplinaţi şi ambiţioşi, de multe ori Capricorni vor prefera inclusiv o vacanţă în care să facă voluntariat, îmbinând nevoia de relaxare cu oportunitatea de a face o faptă bună.

Vacanţa ideală: o expediţie umanitară în Africa unde să ajute localnicii sau la o fermă organică din Ecuador. Mai aproape de noi, orice vacanţă cu toată familia sau prietenii, undeva la munte.

Vărsător

Independenţi şi voluntari, nativii din Vărsător preferă destinaţii unde merg la sigur, de aceea se va întâmpla să se reîntoarcă într-un oraş sau o staţiune unde s-au simţit bine şi unde au descoperit lucruri noi, care nu sunt la vedere pentru turistul obişnuit.

Vacanţa ideală: O vizită în Brazilia sau în Bolivia, admirarea aurorei boreale din Finlanda sau turul muzeelor în Madrid ori Londra.

Peşti

Acest semn de apă este visător prin definiţie şi preferă o destinaţie cu un peisaj răpitor, departe de agitaţia zilnică, dar care oferă vastitate culturală. Sunt predispuşi la visare cu ochii deschişi, aşa că e bine să nu aibă un program prea aglomerat.

Vacanţa ideală: un bungalou pe apă în Fiji, vizitarea lacurilor Plitvice din Croaţia sau o fugă până în Maui.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO