Vacanţe de la 1 euro la Târgul de Turism - LIFE.ro
Mergi la conținut

Vacanţe de la 1 euro la Târgul de Turism

La Romexpo se desfăşoară zilele acestea Târgul de Turism şi peste 300 de tour operatori au venit cu oferte care mai de care mai atrăgătoare pentru cei care nu şi-au rezervat încă vacanţa.
Share this article

La Romexpo se desfăşoară zilele acestea Târgul de Turism şi peste 300 de tour operatori au venit cu oferte care mai de care mai atrăgătoare pentru cei care nu şi-au rezervat încă vacanţa.

Din curiozitate şi cumva în scop jurnalistic am fost şi eu să încerc să adun cele mai tari oferte. După câteva ore de trecut de la un stand la altul, am realizat că nu pot aduna cele mai bune oferte, pentru că tote sunt bune, sau măcar sună bine. Până anul acesta credeam că vacanţa de vară trebuie aleasă şi rezervată din ianuarie, căci mai târziu nu mai sunt ofertele bune. Anul viitor însă, voi aştepta târgul de turism şi abia apoi voi alege destinaţia de vacanţă.

Ei bine, la cele peste 300 de standuri, erau oferte de early booking, oferte de Paşte, de Rusalii, oferte pentru cei care vor să viziteze anumite zone din România, oferte pentru cei care vor să meargă la conacele din Ardeal, pentru cei care vor să meargă la băi, oferte doar pentru litoralul românesc, oferte pentru circuite, pentru călătorii iniţiatice, oferte pentru Grecia, Turcia sau Bulgaria.

Cazare la mare cu doar 59 de lei pe zi!

O să încep cu ofertele de pe litoralul românesc, nu doar pentru că e mai aproape, ci că, statistic, mai mult de jumătate dintre români îl aleg. Astfel am găsit standul agenţiei de turism Paradis, Vacanţe de vis care avea oferte doar pentru litoralul nostru, şi din sud şi din nord şi în extrasezon şi în sezon şi all inclusive şi doar cazare cu mic dejun. Oferte peste oferte, milioane de oferte din care nu aveai cum să nu alegi. Acum alegerea perfectă va depinde şi de vremea din perioada respectivă. Am ales şi eu eu trei oferte wow!

Hotelurile Delta şi California din cadrul grupului Co Hotels au venit cu super oferte pentru luna iunie: 59 lei/zi/persoană cazarea în cameră. Copiii până la 12 ani au cazare gratuită în cameră cu părinţii. Dacă pe lângă asta alegi şi opţiunea demipensiune completă al cărei pachet a fost redus la 110 lei/persoană, copiii primesc masa gratuit. În plus vor avea acces la Baby Land (cel mai mare punct de entertainment pentru copii din sudul litoralului), la Paradis Land din Neptun (parc de aventură), la teatru şi la Galaxy Water Parc (primul aqua parc din sudul litoralului ce se va deschide în sezonul acesta).

Hotel California din staţiune Jupiter

Puţin mai la nord în Eforie nord, hotelul Steaua de mare are oferte de cazare cu all inclusive la preţul de 159 lei/zi/persoană în luna iunie.

În Mamaia, la Zenith Conferece&Spa, hotel de 4*, cazarea cu mic dejun în luna iunie porneşte de la 79 de lei/zi de persoană.

4 euro biletul de avion!

La standul Christian Tour doar cazarea în insula Evia din Grecia era 1 euro, evident în limita locurilor disponibile. Biletele de avion către Santorini, Creta sau Zakynthos porneau de la 4 euro plus taxele de aeroport.

Grecia, foto: iStock

Sejururile all inclusive în Creta, Rhodos, Antalya sau Egipt porneau de la 99 de euro. Atenţie, sunt numărate aceste oferte, aşa că ar fi bine să vă grăbiţi.

Dacă nu mai prindeţi aceste oferte Chritian Tour susţine în comunicatul de presă că pe perioada târgului de turism oferă 50% reducere la pachetele de vacanţă achiziţionate.

Paralela 45, un alt mare tour operator a venit la târg cu ofertă de discount de 45% pentru rezervările făcute în Antalya până la sfârşitul lunii februarie.

Vacanţele în Grecia sau Turcia au preţul de pornire (fără reduceri) de la aproximativ 500 de euro, all inclusive, transport cu avionul.

Vacanţa de Paşte de 5 zile la Istanbul porneşte de la 380 de euro de persoană.

Litoralul bulgăresc de lux, la preţuri foarte atractive

Sunt mulţi cei care aleg să meargă în vacanţa de vară la vecinii Bulgari. Şi pentru că există cerere, m-am îndreptat către standurile a două resorturi de golf pe care le-am şi vizitat cu alte ocazii şi unde m-am simţit minunat.

Black Sea Rama Golf & Villas este unul dintre ele şi cel mai frumos din experienţa mea. Complexul este compus dintr-un teren uriaş de golf, perfect din punct de vedere calitativ, susţin specialiştii şi vile de închiriat. Însă, despre acestea trebuie vorbit că sunt vile cu două, trei sau patru camere unde se pot caza de la 3 la 8 persoane, perfect echipate, decorate foarte modern, unele dintre ale având piscină proprie, dar nu orice piscină, infinity pool.

Black Sea Rama, teren de golf

Black Sea Rama Golf & Villas a venit la Târgul de turism cu oferte speciale: 15% discount la ofertele achizitionate aici, iar ce care trec pe la stand pot participa la o tombolă la care pot câştiga un weekend la Black Sea Rama.

Există oferte speciale de Paşte, de 1 mai şi de Rusalii ce pornesc de la 219 euro/noapte/ de persoană, iar aceste pachete includ cazare cu mic dejun, trei cine, degustare de vin, o lecţie de golf, program de entertainment pentru copii şi 15% discount la tratamentele welness. Gratuit se poate folosi driving range-ul, piscina interioară, sauna şi jacuzzi-ul clubului. Trebuie spus că la câţiva kilometri este oraşul Balcik, iar în zonă sunt câteva plaje foarte frumoase.

O altă ofertă bună vine din partea resortului vecin Lighthouse Golf & Spa Hotel care oferă pachete de 7 zile începând de la 531 de euro /persoană, sesiuni nelimitate de golf, dar şi acces la toate zonele de relaxare, piscină interioară şi exterioară, saună, jacuzii, etc.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora