fbpx

Căutare

Share this article

Starul din seria de comedii dedicate adolescenţilor „Tuturor băieţilor” (To All the Boys), Lana Condor, a anunţat în urmă cu doar câteva zile că s-a logodit cu cel care îi este iubit de mai bine de 6 ani. Vestea a fost primită cu multă bucurie de fani, mai ales că cei 2 arată o imagine mai puţin obişnuită printre vedete: sunt extrem de naturali şi nu se feresc să vorbească despre iubirea lor şi lucrurile simple care îi fac fericiţi.

Lana Condor s-a logodit

Vestea logodnei a fost dată – cum altfel – pe Instagram, locul în care atât Lana Condor, cât şi Anthony De La Torre au o comunitate generoasă de fani. Iar declaraţiile de dragoste au curs mai ceva ca într-un film romantic de la Hollywood.

„Să spun DA a fost cea mai uşoară decizie pe care am luat-o vreodată. Mă consider cea mai norocoasă femeie în viaţă. Alături de tatăl meu, eşti, cu siguranţă, cel mai important bărbat din lume.” – Lana Condor

Nici viitorul ei soţ, actor şi cântăreţ, nu s-a lăsat mai prejos.

„Acel moment în care îi ceri celui mai bun prieten al tău să-ţi fie alături pentru totdeauna. Îmi doresc să fac asta de 6 ani. Cea mai uşoară decizie pe care am luat-o vreodată a fost să-i cer acestui înger să-mi fie soţie.” – Anthony De La Torre

Foto: Instagram Lana Condor

În urmă cu 2 ani actriţa povestea pentru revista Cosmopolitan că l-a cunoscut pe iubitul său în 2015, la o petrecere. Anthony a atins-o pe umăr şi i-a spus simplu: „Bună! Sunt Anthony. M-am gândit să-mi fac un prieten.” Iar relaţia lor a devenit una extrem de strânsă. Locuiesc împreună de ceva vreme şi au 2 câini pe care îi iau cu ei peste tot unde merg.

Foto: Instagram Lana Condor

Inelul de logodnă are şi el o poveste emoţionantă. Lana s-a născut în Vietnam şi primele 5 luni din viaţă le-a petrecut într-un orfelinat de acolo. A fost adoptată de un cuplu de americani, numele i-a fost schimbat şi, odată cu el, întreaga viaţă. Pentru că ştia cât de importante sunt însă rădăcinile pentru ea, Anthony a decis ca inelul de logodnă să fie realizat de o creatoare de bijuterii născută tot în Vietnam.

Era foarte greu pentru mine să vorbesc despre ceea ce simţeam. Era foarte greu pentru mine să fiu vulnerabilă. Era foarte greu pentru mine să mă deschid şi să permit emoţiilor să iasă la suprafaţă înainte să-l întâlnesc pe Anthony. M-a ajutat enorm, mi-a construit un spaţiu sigur unde simt că pot vorbi despre orice se întâmplă în capul sau corpul meu.” – Lana Condor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lanacondor

Lana Condor şi-a făcut debutul actoricesc în 2016, în X-Men: Apocalypse, dar a devenit cunoscută la nivel mondial în rolul lui Lara Jean Covey, din seria difuzată de Netflix, Tuturor băieţilor. Pe Anthony De La Torre l-am văzut interpretându-l pe Jack Sparrow în varianta tânără din Piraţii din Caraibe 5: Răzbunarea lui Salazar, dar şi în Lorzii haosului.

Citeşte şi: 10 lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO