Căutare

Share this article

Viața de vedetă este stresantă și adesea starurile de la Hollywood cad în păcatele viciilor. Țigări, alcool, chiar și droguri. Multe dintre divele din showbiz au recunoscut că au fumat ca să își mențină silueta, însă în cele din urmă s-au lăsat de țigări. Printre cele mai cunoscute vedete care au renunțat la fumat se află Adele, Jennifer Aniston și Barack Obama.

Vedete care au renunțat la fumat:

 Adele

sursa foto: HEPTA

Adele, despre care se spune că fuma până la 25 de țigări pe zi, a hotărât să renunțe la fumat pentru sănătatea ei și a familiei. “Îmi plăcea la nebunie să fumez, dar fumatul nu mai pare așa cool atunci când mori de o boală provocată de el și copilul tău e devastat”, spunea Adele într-un interviu. Susan Hepburn, un specialist despre care se spune că ar fi ajutat-o pe Adele să renunțe la fumat, zice că hipnoza este o metodă foarte bună”.

Mila Kunis

sursa foto: HEPTA

Actrița spune că fuma țigară după țigară ca să slăbească pentru rolul de balerină din Black Swan. Dar de atunci a reușit să se lase și este foarte mândră de decizia ei.  Mila Kunis nu a dezvăluit cum a reușit să se lase de fumat, însă cele două sarcini probabil că au avut o mare influență asupra deciziei sale.

Cameron Diaz

sursa foto: Hepta

Dacă în prezent Cameron Diaz promovează un stil de viață sănătos, în anii ’90 fuma chiar și câte 20 de țigări pe zi. A dezvăluit că sentimentul de vinovăție a ajutat-o să depășească momentul. “Am renunțat pentru că părinții mei erau foarte supărați pe mine din cauză că fumam atât de mult și eram un exemplu negativ. Mă omoram singură”, a povestit actriță într-un interviu.

Jennifer Aniston

sursa foto: HEPTA

Actrița cunoscută pentru rolul din Friends era o fumătoare înrăită. Aceasta a trecut însă printr-un proces de detoxificare intensă în 2007, când a renunțat atât la țigări, cât și la cafea. Jennifer Aniston a dezvăluit că sportul a ajutat-o să renunțe la fumat, în special yoga.  “Când yoga a apărut în viața mea, mi-a schimbat total felul de a trăi”, a spus actrița.

Barack Obama

sursa foto: HEPTA

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii s-a chinuit să se lase de fumat în timpul campaniei electorale din 2008. Acesta fuma încă din liceu, însă a reușit să renunțe definitiv la țigări de abia în 2011. Deși s-a lăsat, a mărturisit că nu i-a fost ușor și că încă simte dorința de a pufăi o țigară.

Katherine Heigl

sursa foto: HEPTA

Și actrița Katherine Heigl se numără printre acele vedete care au renunțat la fumat în ultimii ani. S-a chinuit mult să scape de această dependență. Mai întâi a apelat la țigările electronice ca să facă trecerea la nefumători mai ușoară. “Să fumezi e nasol. Le-aș spune copiilor mei așa: <Fumatul nu doar că va face rău, dar vreți să vă petreceți toată viața luptând împotriva unui dependețe de un lucru stupid, care nu va aduce niciun beneficiu?>”, a spus actrița într-un interviu.

Gisele Bündchen

sursa foto: HEPTA

Deși pare greu de crezut, și Gisele Bundchen este pe lista de vedete care au renunțat la fumat. Unul dintre cele mai renumite modele din lume recunoaște că la începutul carierei sale apela la țigări ca să își mențină silueta suplă. Însă a trecut mult timp de când s-a lăsat: Gisele Bundchen a renunțat definitiv la țigări în 2003, când s-a și îngrășat 6 kg. “Beam mult vin roșu, fumam un pachet și jumătate de țigări pe zi și mâncăm hamburgeri toată ziua. Îmi tratam corpul ca și cum ar fi fost cel mai rău dușman”, a spus Gisele într-un interviu din 2009.

Debra Messing

sursa foto: HEPTA

Actrița a renunțat la țigări din motive de sănătate. “Deși cunoșteam efectele negative ale fumatului, nu credeam că mi se poate întâmpla tocmai mie, mai ales în jur de 30 de ani. Realitatea m-a lovit când am făcut o bronșită gravă și nu m-am putut duce la muncă două săptămâni”, a povestit Debra Messing.

 Matt Damon

sursa foto: HEPTA

Matt Damon era un fumător înrăit și a apelat hipnoză ca să scape de dependența de țigări. Actorul spune că după numai trei ședințe nu a mai simțit nevoia de a fuma. “Odată ce îți dai seama care sunt consecințele fumatului, acesta nu mai este o opțiune pentru tine”, spune Matt Damon.

 

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO