fbpx

Căutare

Share this article

Într-o perioadă în care natalitatea este la cote din ce în ce mai scăzute – anul 2020 a adus cele mai mici cifre la acest capitol din istoria României – iar oamenii îşi fac griji atât din cauza banilor, cât şi din cauza lipsei timpului, există şi unii care nu se tem să iasă din tipare când vine vorba de numărul copiilor. Iar trendul nu arată deloc rău dacă stăm să ne uităm la lista cu vedete din România cu mulţi copii. Femei de succes, frumoase, au ales să nască de la 3 copii în sus şi arată astfel că cei mici nu sunt o piedică în carieră dacă ştii ce îţi doreşti de la viaţă.

Anca Serea

Prezentatoarea de televiziune este vedeta incontestabilă a acestei liste cu cei 6 copii pe care îi are. Cei mai mari dintre ei, David şi Sarah, sunt din relaţia cu fostul partener, Filip Poplingher, care şi-a pierdut viaţa în urmă cu 11 ani. Anca Serea a regăsit însă dragostea alături de muzicianul Adi Sînă, din această relaţie rezultând încă 4 copii: Noah, Ava, Moise şi Leah. Cei 6 copii poartă toţi nume biblice în semn de recunoştinţă pentru ceea ce i-a oferit Dumnezeu de-a lungul vieţii, spune vedeta ce a împlinit de curând 40 de ani. Iar dacă pentru cei mai mulţi dintre noi pare cumplit de greu cu unul sau 2 copii, vedeta nu fuge de ideea de a avea şi cel de-al şaptelea copil.

Nicoleta Luciu

Retrasă de ceva vreme din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu nu are timp să se plictisească cu 4 copii acasă. Zsolt junior, 12 ani şi tripleţii în vârstă de 9 ani, Kim, Kevin şi Karoly sunt extrem de activi şi pe lângă teme au şi o mulţime de activităţi extraşcolare menite să îi ajute să se descopere, după cum spune chiar mama lor. Nu uită însă că a fost numită una dintre cele mai frumoase femei din România, aşa că îşi acordă şi ei timp pentru îngrijire.

Foto: libertatea.ro

Dana Nălbaru

Cântăreaţa are 2 copii naturali cu soţul ei, actorul Dragoş Bucur: Sofia, în vârstă de 15 ani şi Kadri, de 5 ani. În urmă cu 4 ani însă cei 2 au şi adoptat o fetiţă pe atunci în vârstă de 5 ani, India Roxana. Iar lucrurile sunt cu siguranţă foarte provocatoare, nu doar pentru că sunt 3 copii în casă, ci pentru că artista a decis ca toţi să facă şcoală acasă, nu în sistemul clasic de învăţământ.

Adela Popescu

Actriţa şi prezentatoarea tv, mamă de 2 băieţi, se pregăteşte să-l aducă pe lume pe cel de-a treilea fiu al său cu actorul Radu Vâlcan. Cei doi soţi îşi doresc ca bebeluşul să poarte tot un nume care începe cu litera A, la fel ca Alexandru, în vârstă de 4 ani şi Andrei care are 2 ani. Amuzant este faptul că deşi mai sunt 3 luni până se va naşte cel de-al treilea copil al cuplului, Radu Vâlcan se gândeşte deja la al patrulea, în speranţa că vor avea şi o fetiţă.

Valentina Pelinel

Fostul model internaţional are 3 copii cu fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Milan are 4 ani, iar gemenele Rania şi Indira, 2. Deşi soţul Valentinei mai are încă 6 copii din căsniciile anterioare, cei 2 nu exclud totuşi varianta de a mai face un copil, al patrulea pentru ea şi al zecelea pentru el. Deşi din exterior poate părea copleşitor, Valentina Pelinel spune că se simte fantastic în rolul de mamă şi că reuşeşte să îşi facă timp şi pentru ea atunci când cei mici sunt la grădiniţă sau îşi fac somnul de prânz.

Antonia

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani este şi ea în galeria vedetelor cu 3 copii. Fiica cea mare a Antoniei, Maya, are 10 ani şi este rodul căsniciei cu italianul Vincenzo Castellano, în timp ce Dominic, 6 ani şi Akim, 4 ani sunt rezultaţi din relaţia cu Alex Velea. Maya nu locuiește însă cu frații ei, ea rămânând în Italia, în urma divorțului, în grija tatălui și a bunicilor paterni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Alina Puşcaş

Actrița în vârstă de 34 de ani este şi ea îndrăgostită de viața de mamă, aşa că nu a stat pe gânduri şi a făcut 3 copii, la diferență mică unul de celălalt. Alexandru are 5 ani, Melissa Antonia, 3, iar cea mai mică, Iris, are un an şi jumătate. Alina Puşcaş recunoaşte că nu e tocmai uşor să se ocupe de ei, de carieră şi de viaţa de cuplu, dar spune că a salvat-o prezenţa unei bone de încredere în viaţa lor. Iar soţul său pare mai mult decât încântat de cum merg lucrurile, dorindu-şi să egaleze lucrurile în familie şi să mai aibă un băiat. Alina însă nu e convinsă că mai poate duce fizic o nouă sarcină din cauza cezarienelor suferite.

Ela Crăciun

Jurnalistă şi blogger, Ela Crăciun şi-a dorit şi ea să aibă o familie mare şi a reuşit. Cu aproape 7 ani diferenţă între fiecare dintre copii, Ela reuşeşte să armonizeze foarte bine relaţiile dintre ei în ciuda intereselor diferite aduse de vârstă. Alex are 15 ani, Alesia, 9 ani, iar cel mai mic dintre ei, Nicholas, a făcut 2 ani toamna trecută. Iar în perioada în care cei mai mulţi dintre noi ne plângeam că nu facem faţă cu munca de acasă, şcoala online şi toate celelalte aduse de pandemie, jurnalista descoperea frumuseţea timpului suplimentar petrecut împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun)

Lavinia Petrea

Prezentatoarea ştirilor matinale de la Pro tv este şi ea mamă a 3 copii: Mathias – 6 ani, Klara – 4 ani şi Karin – 2 ani. Căsătorită cu un procuror, ştirista a dezvăluit că între ei a fost dragoste la prima vedere, aşa că nu le-a luat prea mult să îşi dea seama că vor să fie împreună şi să aibă copii. Deşi se trezeşte la 4 dimineaţa ca să aibă timp să se pregătească pentru ştirile de dimineaţă, jurnalista spune că experienţa din presă a ajutat-o mult să facă faţă acestui program şi să aibă timp şi pentru copii, dar şi pentru ea.

Ruxandra Luca

Ruxandra Luca este şi ea jurnalist şi blogger şi are acasă tot 3 copii, 2 băieţi şi o fetiţă de câteva luni. Albert are 12 ani, Aris – 7, iar Ava nu a împlinit încă un an. Ruxandra vorbeşte cu emoţie despre fiecare dintre copiii săi şi spune că nu s-ar da în lături nici de la al patrulea, dacă va fi să fie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO