fbpx

Căutare

Share this article

Le admirăm, le invidiem, vrem să le ştim secretele… Vorbesc, desigur, despre vedete şi trucurile lor. Jojo, Ilinca Vandici, Loredana, Anca Lungu, Elena Gheorghe, Adela Popescu ne spun câteva dintre trucurile lor de frumuseţe. Nu te grăbi să te gândeşti că e normal să arate bine, dacă au timp şi bani la dispoziţie pentru a se înfrumuseţa. Poţi şi tu să te inspiri din sfaturile lor, le-am selectat doar pe cele care pot fi testate de aproape oricine îşi doreşte asta. Fără sume exorbitante sau zeci de ore petrecute la saloanele sau clinicile de înfrumuseţare.

Jojo: „Nu sar peste cei trei paşi foarte importanţi: demacheiere, tonifiere şi hidratare. Mama a fost cea care mi-a insuflat această rutină, în adolescenţă. Când mă întorceam acasă din turnee sau de la concerte, îmi spunea că nu am voie sub nicio formă să adorm fără să mă demachiez”

Ilinca Vandici: „Pentru a-mi hidrata pielea, aleg un cocktail de uleiuri naturale, pe care mi-l prepar singură din ulei de argan, ulei de măsline, ulei de morcovi şi ulei de in”.

Foto: Loredana/Facebook

Loredana: „Pentru păr, folosesc o mască ce conţine ulei de argan, vitamina E, avocado, gălbenuş de ou şi ulei de măsline. Uneori, îmi place să-l clătesc cu ceai de muşeţel”.

Anca Lungu: „Folosesc dermato-cosmetice pe bază de apă termală pentru ten. Mă demachiez cu loţiune micelara şi mă mai răsfăţ, din când în când, cu măşti făcute în casă, cu miere sau ulei de argan”.

Elena Gheorghe: „Am foarte mare grijă de părul meu. Folosesc o mască nutritivă cu uleiuri (de argan sau de migdale) o dată pe săptămână, nu mă spăl cu apă fierbinte, ci doar puţin încălzită. Aplic mereu un spray pentru protecţie termică atunci când utilizez foehnul, placa sau ondulatorul”.

Foto: Adela Popescu/Facebook

Adela Popescu: „Îmi spăl părul des, o dată la două zile. Nu uit niciodată să mă demachiez seara. Evit razele periculoase ale soarelui, dar îmi place pielea uşor bronzată, aşa că aplic în fiecare seară o cremă hidratantă pentru corp cu efect de bronzare treptată. Folosesc lac de unghii semipermanent, această durează aproape 10 zile, iar eu sunt mulţumită că am mereu manichiura impecabilă”. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO