fbpx

Căutare

Share this article

Ca în fiecare an, jucătoarele de tenis au făcut senzaţie pe covorul roşu la petrecerea dinaintea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Fără a se putea vorbi de o linie comună în ceea ce priveşte rochiile purtate de fete, ţinutele au fost fie foarte sexy, fie extravagante sau la polul opus, cu o linie clasică.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea au participat, joi seara, la petrecerea jucătorilor de la Wimbledon. Cele două au fost printre cele mai sexy prezenţe de pe covorul roşu, Halep optând pentru o rochie foarte scurtă, în timp ce Cîrstea a preferat una lungă, dar cu părţile laterale transparente, prfecizează news.ro.


 

Simona Halep a purtat o rochiţă albă, cu mâneci trei sfert, fără decolteu, dar foarte scurtă. În picioare, locul 5 WTA a purtat sandale cu toc foarte înalt şi platformă de culoare nude. Pe contul său de Instagram, Halep a postat o fotografie alături de Darren Cahill alături de #allwhiterule, făcând trimitere la regula organizatorilor Wimbledon, ca toţi jucătorii să poarte echipament în întregime alb pe terenul de tenis.

 

Sorana în schimb a purtat o rochie neagră, creion, până sub genunchi. Fătă bretele, rochia avea un decolteu adânc, iar lateralele erau transparente. În picioare, Cîrstea a purtat sandale negre, cu toc înalt. Alte apariţii foarte sexy la petrecere au fost Serena Williams, numărul 1 mondial a optat pentru o cămaşă din mătase neagră cu decolteu adânc şi o fustă albă cu o crăpătură adâncă e picior, iar Ana Ivanovici a preferat o rochie roşie cu buzunare, fără umeri.

Site-ul oficial al WTA a organizat un sondaj pentru fanii circuitului feminin, aceştia putând să voteze cea mai frumoasă rochie. La câteva ore după ce a fost lansat votul online, Simona Halep conduce detaşat, fiind preferată de 39% dintre votanţi, pe locul al doilea fiind Sorana Cîrstea cu 12% dintre voturi.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO