fbpx

Căutare

Share this article

Da, aţi citit bine. Darth Vader s-a apucat de curăţenie în toată casa. Acesta este noul „rol” pe care personajul din seria Star Wars îl are în domeniul electrocasnicelor. Samsung Electronics a dezvăluit de curând o nouă ediţie limitată de aparate electrocasnice dedicate lansării celui de-al optulea film din seria „Star Wars – The Last Jedi”

Noul design face parte din ultima generaţie de aspiratoare-robot POWERbot VR7000, care au fost deja foarte bine primite de către public.

Modelul Darth Vader dispune de un înveliş special, realizat din materiale premium, care se aseamănă cu celebra mască neagră a personajului negativ din Star Wars. Există, desigur, şi varianta „soldatului imperial” (stormtrooper), în nuanţe albe, care imită casca soldaţilor din film.

Ambele modele sunt dispuse cu efecte audio amuzante, inspirate din viaţa personajelor de film. Atenţie, să nu vă speriaţi atunci când îl veţi auzi pe Darth Vader, cu respiraţia sa inconfundabilă, plimbându-se de acolo-acolo prin living.

Noile modele de aspiratoare sunt deosebite atât din punctul de vedere al design-ului, cât şi al funcţionalităţilor – de la puterea de aspirare, până la elementele „fun” precum feedback-ul vocal în spiritul personajelor. Se pot face deja pre-comenzi pe site-ul oficial al companiei producătoare.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO