fbpx

Căutare

Share this article

N-o să vă vină să credeţi însă e adevărat. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din NCIS va părăsi serialul după 15 sezoane. Actriţa Pauley Perrette, cea care interpretează încă de la începuturile NCIS rolul lui Abby Sciuto, a anunţat că va părăsi serialul la finalul sezonului 15, aflat în desfăşurare.

Serialul NCIS s-a lansat în 2003 şi îi are în prim-plan pe membrii echipei de investigaţii navale, condusă de îndrăgitul Leroy Jethro Gibbs (jucat de Mark Harmon). Numeroşi actori au părăsit de-a lungul anilor platourile de filmare NCIS. Printre aceştia se numără Cote de Pablo (actriţa care a interpretat-o pe agenta Ziva David) sau Michael Weatherly, actorul care l-a interpretat cu succes pe agentul special Tony DiNozzo şi care acum este personaj principal într-ul alt serial de succes – Bull.

Veterană a serialului, actriţa Pauley Perrette a anunţat pe twitter că a luat decizia de a părăsi serialul încă de anul trecut şi că cei din echipa NCIS nu sunt supăraţi din cauza acestei decizii.

 

 

„Sper ca toată lumea să se bucure nu doar de ceea ce Abby va face în acest sezon, ci şi de tot ceea ce a făcut de-a lungul a 16 ani”, a precizat actriţa. „Şi eu o iubesc pe Abby la fel de mult ca voi”, a încheiat Perrette mesajul către fani.

După plecarea acestei actriţe vor rămâne în serial doar doi dintre actorii care fac parte din echipa NCIS de la început, din 2003: Mark Harmon şi David McCallum (cel care îl interpretează pe medicul legist Donald Mallard). Serialul NCIS, ajuns la cel de-al 15-lea sezon, se difuzează în fiecare marţi pe CBS.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO