fbpx

Căutare

Share this article

După New York, California şi Londra iată că a venit rândul oraşului Milano să găzduiască inedita colecţie vestimentară a lui Tommy Hilfiger, “Tommynow”. Inspirată de dragostea designerului pentru stilul rock şi grunge caracteristic anilor 90, colecţia de primăvară 2018 va putea fi admirată pe scena italiană pe 25 februarie, când va avea loc o prezentare de modă în cadrul Săptămânii Modei de la Milano.
Creată pe principiul ”vezi acum, cumperi acum”, colecţia care conţine atât piese feminine cât şi masculine, oferă posibilitatea doritorilor de a cumpăra creaţiile vestimentare direct de pe podium.
Viziunea mea pentru TOMMYNOW a fost aceea de a crea o platformă globală pe care am putea-o prezenta în turneu cu scopul de a aduce experienţa noastră de spectacol în faţa unui public cât mai divers din întreaga lume”, a spus Hilfiger explicând că „este vorba de o fuziune între modă, divertisment, cultura pop şi experienţe, performance-uri şi interacţiuni care inspiră şi care sunt concepute în jurul consumatorilor noştri”.

Cu un concept atât de ambiţios, este de înţeles că Milano, una din importantele capitale ale modei, este următoarea destinaţie în care se va desfăşura acest minunat proiect.
Nu ştim deocamdată ce va cuprinde mai exact prezentarea din 25 februarie, dar dacă luăm în considerare show-urile „Rock Circus” din Londra, „TommyLand” din Los Angeles şi „Tommy Pier” din New York, sunt toate şansele ca şi show-ul din Milano să fie unul extravagant. Mai ales că modeul central va fi Gigi Hadid.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO