fbpx

Căutare

Share this article

Viața amoroasă a actriței Jennifer Lopez, așa cum era de așteptat, a fost tot timpul subiect de presă pentru publicațiile internaționale, iar cântăreața nu s-a zgârcit niciodată cu subiectele.

Zilele trecute toată presa tabloidă a lumii anunța cu litere de-o șchioapă că Jennifer Lopez și vedeta baseball-ului american, Alex Rodriguez au rupt logodna, după doi ani de când și-au jurat iubire veșnică.

Acest lucru i-a determinat pe curioși să afle cât mai multe despre viața amoroasă a lui Jennifer Lopez. Vestea despărțirii lor a fost publicată inițial de către PageSix și câteva ore mai târziu era preluată de toate jurnalele importante și răspândită lumii întregi.

„El este acum în Miami pregătindu-se pentru noul sezon de baseball, iar ea filmează un nou film în Republica Dominicană”, povestea o sursă apropiată celui care a fost logodnicul lui Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Cei doi au fost nevoiți să amâne de două ori nunta programată, din cauza pandemiei de COVID-19 și nu a trecut mult de când au fost fotografiați împreună în republica Dominicană, unde Rodriguez o vizita pe iubita sa, pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Shotgun Wedding”. Iată două motive pentru care nimeni nu se aștepta la această veste și alte două motive să ne dorim să răscolim puțin prin viața amoroasă a lui Jennifer Lopez.

Viața amoroasă a actriței Jennifer Lopez: o retrospectivă rapidă

Cântăreața a fost căsătorită în trecut cu un ospătar cubanez, Ojani Noa, căsnicie ce a durat doar un an de zile, între 1997 și 1998 și a fost presărată cu nenumărate probleme legale.

Jennifer Lopez și primul său soț, Ojani Noa

În 2006, Jennifer Lopez l-a dat în judecată pe Noa în ideea de a preveni un eveniment nefericit: acesta voia să publice o carte despre căsnicia lor.

În timp ce lucra la albumul ei de debut, „On the 6”, Lopez a început o relație cu rapperul și producătorul muzical, Sean Combs. Însă, după ce acesta a intrat în conflict cu forțele de ordine și a fost acuzat că a împușcat un om în fața unui club din Times Square, Jennifer Lopez a decis să renunțe la această relație care nu făcea altceva decât să o țină pe prima pagină a ziarelor, însă într-un mod negativ.

Jennifer Lopez și sean Combs

Așa că, mai târziu, s-a căsătorit cu unul dintre dansatorii din trupa sa, Cris Judd, cu care a rămas din 2001 până în 2002.

Jennifer Lopez și Cris Judd. Foto: Usmagazine

După cel de-al doilea divorț, prima relație serioasă cu o personalitate cunoscută a apărut în 2002. Atunci s-a logodit cu Ben Affleck. Cei doi au amânat semnarea unui contract nupțial până cu o zi înainte de ceremonia stabilită în 2003, justificând intervenția presei.

Jennifer Lopez și ben Affleck

În 2004 s-au despărțit și în același an, în luna iunie, Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony.

Se presupune că acesta din urmă a fost prezența cea mai importantă din viața amoroasă a lui Jennifer Lopez, drept dovadă fiind și gemenii Max și Emme, care s-au născut în 2008.

Jennifer Lopez și Mark Anthony

Trei ani mai târziu, în iulie 2011, cuplul și-a anunțat despărțirea, Marc Anthony intentând divorț în aprilie 2012. A fost un proces lung și greu ce s-a finalizat abia doi ani mai târziu.

Între 2011 și 2016, Jennifer Lopez a avut mai multe relații întrerupte și repornite cu dansatorul ei, Casper Smart.

Jennifer Lopez și casper Smart

Și iată că am ajuns la ultima piesă de puzzle din viața amoroasă a lui Jennifer Lopez, Alex Rodriguez. Relația lor a început în februarie 2017. S-au cunoscut într-un restaurant, unde fiecare dintre ei mânca de prânz. Cântăreața recunoscându-l, s-a dus la el. Cei doi s-au logodit în Bahamas, în martie 2019, după o relație de doi ani. Se pare că despărțirea a fost cauzată de ultimul an de pandemie, când au fost nevoiți să petreacă foarte mult timp împreună, între pereții propriei case.

Oare cine urmează?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO