Viața amoroasă a cântăreței Adele. Tot ce știm despre relațiile ei de dragoste misterioase - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Viața amoroasă a cântăreței Adele este o carte închisă pentru fanii ei, pe cât de populară și apreciată fiind artista, pe atât de misterioase rămânând relațiile ei de dragoste. Întotdeauna Adele a preferat să-și prezinte intimitățile numai prin muzica sa, niciodată în interviuri sau dezvăluiri.

Însă, pe măsură ce faimoasa cântăreață a început să se afișeze cu o nouă prezență masculină, agentul NBA, Richi Paul, fanii au început să se întrebe despre cine a cântat Adele în toți acești ani și, mai mult decât atât, a fost răsplătită cu atâtea premii Grammy.

Iată mai jos o incursiune în viața amoroasă a cântăreței Adele și o scurtă prezentare a misterioșilor bărbați care i-au inspirat unele dintre cele mai bune cântece.

Cine este „Mr.19” din viața amoroasă a Adelei?

Albumul de debut a Adelei, „Mr 19”, a fost în mare parte inspirat de un fost iubit care a înșelat-o înainte ca ea să devină faimoasă. Deși nu i-a spus niciodată numele, ea a dezvăluit într-un interviu din 2008 pentru The Guardian că l-a părăsit prin mesaj text.

„Prefer o despărțire printr-un mesaj sau e-mail”, spunea ea la acea vreme. „Când m-am despărțit de iubitul meu, am făcut-o printr-un mesaj. „Iubitule, nu mai pot face asta.”

Viața amoroasă a lui Adele

Piesa „Daydreamer”, apărută între timp, era despre un prieten pentru care Adele a dezvoltat altfel de sentimente și care, după ce și-a dezvăluit sufletul în fața lui, a plecat de la petrecerea ei de 18 ani cu un alt tip.

Adele a pretins mai târziu pentru The Sun că Mr. 19 „Timp de aproximativ o săptămână a sunat și a fost extrem de serios în privința relației lor”.

Dar „Mr. 21”?

Tot din viață s-a inspirat din nou, în 2011, când a lansat albumul „21”. Din nou, Adele a ales să păstreze identitatea partenerului ei privată – dar a dezvăluit că albumul a fost scris pe parcursul a trei luni, după o despărțire dureroasă.

Co-scenaristul din spatele celebrului „Someone Like You”, Dan Wilson, a povestit pentru American Songwriter că Adele „mi-a spus că vrea să scrie un cântec despre durerea ei din inimă… Mi-a spus foarte puțin despre tipul care s-a despărțit de ea”.

Viața amoroasă a lui Adele

O biografie neoficială a cântăreței îl identifică pe sfâșietorul inimii în cauză ca fiind fotograful de modă, Alex Sturrock. În plus, la o decernare a unor premii muzicale, Adele a strigat numele „Alex”, însă nici el, nici ea nu au confirmat vreodată această dezvăluire.

Simon Conecki, un personaj cu adevărat real în viața amoroasă a Adelei

Creatoarea hit-ului „Someone Like You” a început o relație amoroasă cu Simon Konecki în 2011, aducând chiar pe lume un băiețel pe nume Angelo, în 2012.

„Este cea mai serioasă relație în care am fost vreodată; avem un copil împreună și trăim împreună”, a spus ea pentru Variety în decembrie 2016.

Cuplul și-a confirmat căsătoria în martie 2017, dar relația a fost de scurtă durată, cei doi despărțindu-se în aprilie 2019, Adele depunând cererea de divorț până în septembrie.

Viața amoroasă a lui Adele

Surse neoficiale au confirmat pentru publicația People că Adele s-a concentrat pe recuperarea sa după despărțire, inclusiv pe un stil de viață mai sănătos.

„Pentru ea, nu este vorba despre pierderea în greutate”, a spus sursa. „Ea vrea să rămână sănătoasă de dragul fiului ei și, deși a fost o provocare pentru ea să păstreze o nouă rutină de antrenament, se ține de ea.”

Skepta

Inițial s-a spus că Adele și rapperul britanic, Skepta au avut „câteva întâlniri” în octombrie 2019, la doar o lună după ce câștigătoarea Grammy a solicitat divorțul de Konecki.

Vedeta pop și Skepta s-au întâlnit în liniște timp de un an, înainte ca People să scrie că lucrurile se „încălzeau” între ei, în octombrie 2020. La scurt timp după aceea, Adele a încercat să înlăture bârfele legate de relația ei, susținând că era singură, pe pagina ei de Instagram.

Viața amoroasă a lui Adele

Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți de curând împreună, în iulie 2021, făcând cumpărături la un mall de lângă San Bernardino, California.

Nici unul nu a confirmat vreodată relația.

Noua rază de lumină din viața amoroasă a lui Adele: Rich Paul

Adele și Rich Paul, unul dintre cei mai cunoscuți agenți NBA, au stârnit multe zvonuri despre o posibilă relație, stând împreună la meciul 5 al finalei NBA, din iulie 2021.

Viața amoroasă a lui Adele

Brian Windhorst de la ESPN a fost primul care s-a referit la Adele drept „iubita” lui Paul în podcastul său „The Lowe Post”. Câteva zile mai târziu, Page Six a confirmat știrea cu o sursă care susținea că se întâlnesc „100 la sută”.


Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de www.depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO