Căutare

Share this article

Actorul Gabriel Garko a frânt multe inimi de-a lungul timpului: considerat de multe femei drept cel mai sexy bărbat din lume, italianul a fost recompensat în tinerețe pentru frumusețea sa cu titlul de Mister Italia. Fanele din România au avut ocazia să îl admire în 2018 pe scena Festivalului Cerbul de Aur, unde a fost prezentator.

Viața lui Gabriel Garko: rolul de mafiot l-a făcut celebru

Cu ochi de un albastru intens, un trup parcă sculptat, intens lucrat la sala de fitness, și cu o atitudine seducătoare de “italiano vero”, Gabriel Garko este un adevărat sex simbol în Italia, dar nu numai. Fanele sale au avut ocazia să îl admire în “toată splendoarea” în “Senso ‘45”, film în care apare total gol, într-o scenă în care se avântă în mare alături de actriță Anna Galiena.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Relax puro….😜😜😜#gabrielgarko #vacanze #mare #oggi #22 #luglio #di #cuore #e #di #pazienza

O postare distribuită de Gabriel Garko (@gabrielgarko_official) pe

Cunoscut în mod special pentru serialele L’onore e il rispetto și Îl peccato e la vergogna, Gabriel Garko și-a început cariera mai întâi în lumea modellingului, după care a trecut la actorie. Primele apariții în showbiz le-a avut în anii ’90, însă cunoscut a devenit de abia după ce a primit rolul mafiotului Tonio Fortebracci în L’onore e il rispetto .

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Quando decidi di farti un sonnellino a cavallo. 😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜#gabrielgarko #fresianhorse #purorelax

O postare distribuită de Gabriel Garko (@gabrielgarko_official) pe

Gabriel Garko, pe numele său real Dario Oliviero, s-a născut pe 12 iulie 1972 în Torino, Italia, tatăl său fiind originar din Veneția, iar mama din Sicilia.

Pasionat de călarie, Garko este proprietarul unei școli de echitație. Dar nu doar echitația îl menține în formă: practică deopotrivă bodybuilding, după cum se poate ușor observa, întot și schi. Fumător înrăit în urmă cu aproape 10 ani, Garko ajunsese să fumeze și 60 de țigări pe zi, după cum el însuși a mărturisit într-un interviu. A reușit cu greu să renunțe, fiind una dintre cele mai înțelepte decizii din viața sa.

Italianul este fluent și în englez și franceză.

Gabriel Grako, de două ori in România

În 2018, Gabriel Grako a venit în România pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur. Italianul mai prezentase cu succes încă un festival de acest gen –  San Remo – alături de Mădălină Ghenea. Grako nu a fost însă la prima sa vizită în țara noastră: în urmă cu mai bine de 15 ani a venit aici pentru a face un film cu Franco Zeffirelli. Italianul a fost surprins de schimbările în bine prin care a trecut țara noastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Buongiorno a tutti…. oggi matrimonio…di amici😜😜😜#gabrielgarko #buonweekend @alessandrodobici

O postare distribuită de Gabriel Garko (@gabrielgarko_official) pe

Criticat de revista Vogue

Gabriel Garko nu mulțumește însă pe toată lumea. În trecut, ediția italiană a revistei Vogue l-a criticat dur pentru stilul său vestimentar, spunând despre el că parcă este “varianta masculină a Lindei Evanghelistă din suburbii”. “Își schimbă mereu culoarea și tunsoarea, fără să obțină vreun rezultat. Și care e treaba cu hainele și accesoriile? Întotdeauna e “prea mult”: prea strâmt, prea strălucitor, prea dungat, prea evazat. Jachetele de piele prea lungi și largi, pantofii prea ascuțiți, curelele au catarame prea mari”, scria Vogue în urmă cu câțiva ani, făcându-i câteva sugestii vestimentare. Dacă le-a urmat, puteți vedea pe pagina lui de Instagram 🙂

Dacă vreți să îl admirați pe Gabriel Grako în toate filmele sale, iată mai jos întreaga “operă” a actorului:

Filme cu Gabriel Garko:

  • Una Donna în Fugă (1996)
  • Mashamal – Ritorno al Deserto (1998)
  • Paparazzi (1998)
  • Le Fate Ignoranți (2001)
  • Callas Forever (2002)
  • Senso ’45 (2002)
  • Una Moglie Bellissima (2007)
  • Aspettando il Sole (2008)
  • Incompresa (2014)
  • Lazarat Burning (2017)

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO