Căutare

Share this article

Cine este și cum arată viața lui Marion Cotillard, actrița de origine franceză care a impresionat lumea cinematografică și despre care se zvonește că a contribuit la ruptura relației dintre Brad Pitt și Angelina Jolie?

Despre Marion Cotillard s-a spus că este următoarea Brigitte Bardot a Franței, o frumusețe fizică impresionantă și un talent actoricesc extraordinar. Provenind dintr-o familie de actori, a urcat pe scenă de foarte tânără și în scurt timp a ajuns să impresioneze o lume întreagă. Dar cum arată Viața lui Marion Cotillard?

Marion Cotilard s-a născut pe data de 30 septembrie 1975, la Paris, dar a crescut în orașul Orleans, la aproape 100 de kilometri de capitala Franței.

Marion a descris mai târziu locul copilăriei sale ca fiind un „cămin plin de viață și foarte creativ” alături de actorul, profesorul și premiatul regizor, Jean-Claude ce îi este tată și de profesoara de teatru, Niseema, mama sa.

Marion alături de mama sa

Marion Cotillard a fost primul copil al familiei, după ea născându-se gemenii, Quentin și Guillaume.

Azi, Marion trăiește tot într-un mediu creativ, soțul ei fiind actorul și regizorul Guillaume Canet, cu care are un băiat de șapte ani, Marcel și o fiică de doi ani și jumătate.

Marion și soțul său, Foto: Shutterstock

Cum a început viața artistică a lui Marion Cotillard?

Primele roluri le-a jucat în copilărie, după ce a apărut într-o piesă de teatru regizată de tatăl său.

În adolescență a jucat bucăți mici în piese de teatru și roluri minore în aparițiile TV, însă la 17 ani a fost distribuită în primul rol în limba engleză, în serialul TV, Highlander, însă doar într-un singur episod.

Marion și tatăl său, Foto: Shutterstock

La scurt timp după ce a început să câștige roluri în filme, marele ei debut a fost în drama romantică, franțuzească, „The Story of a Boy Who Wanted To Be Kissed”.

Primul rol principal al actritei Marion a fost în filmul de televiziune, „Chloe”, unde a jucat o adolescentă fugară ce este forțată să se prostitueze.

În 1998 a fost nominalizată la premiul Cesar pentru „Cea mai promițătoare actriță” pentru rolul din comedia „Taxi”.

În 2001 a primit aceeași nominalizare pentru interpretarea gemenelor în filmul „Pretty Things”.

Când a făcut Marion Cotillard trecerea la marele ecran?

Primul film american în care a jucat Marion Cotillard a fost „Big Fish” în regia faimosului Tim Burton.

De atunci a tot jucat în filme franțuzești, până a ajuns din nou să fie distribuită în comedia romantică a lui Ridley Scott, „A Good Year” unde a jucat alături de Russel Crowe.

De asemenea, a învățat să cânte la violoncel după ce a jucat un rol în filmul „Toi et Moi”.

Foto: Shutterstock

Viața de star de la Hollywood a lui Marion Cotillard

În 2006, a primit propunerea de a o juca pe legendara cântăreață franceză, Edith Piaf în filmul „La Vie En Rose”.

De fapt, regizorul Olivier Dahan i-a oferit rolul chiar înainte să o cunoască, după ce a văzut câteva similitudini între ochii ei și cei ai lui Edith Piaf.

Distribuitorii filmului au redus bugetul de finanțare, îngrijorați fiind că Marion Cotillard nu va fi o actriță ce va genera venituri.

Însă le-a demonstrat că s-au înșelat, interpretarea sa fiind lăudată în lumea întreagă, chiar Sir Trevor Nunn, unul dintre eminenții regiei de teatru, spunând că a fost „una dintre cele mai bune performanțe în film reușite vreodată”.

La Festivalul de Film de la Berlin, Marion a avut parte de aplauze și ovații în picioare din partea publicului, timp de 15 minute. După această experiență, ea a semnat cu agentul de Hollywood, Hylda Queally, pentru reprezentările sale viitoare.

Marion a câștigat Globul de aur pentru un rol în limbă străină, Bafta pentru cea mai bună actriță într-un rol principal și Premiul Cesar pentru cea mai bună actriță.

A câștigat, de asemenea, și premiul Academiei Americane de film pentru cea mai bună actriță, ceea ce a făcut-o prima actriță care a câștigat un Oscar și un Cesar pentru același rol. De asemenea, a fost lăudată public de președintele Franței de atunci, Nicolas Sarkozy.

Ce a urmat în viața lui Marion Cotillard?

 

Marion a jucat rolul iubitei lui Johnny Deep în filmul „Public Enemies” regizat de John Dillinger în 2009, a jucat alături de Leonardo DiCaprio în „Inception” și alături de Christian Bale în „The Dark Night Rises”.

A mai apărut în filmul lui Woody Allen, „Midnight in Paris”, dar și în filmul lui Steven Soderbergh, „Contagion, Anchorman 2: The Legend Continues”, alături de Matt Damon, Kate Winslet și Jude Law.

În 2016 a jucat împreună cu Michael Fassbender în „Assasin’s Creed”, un film bazat pe un joc video.

Cum a fost prinsă în scandalul despărțirii dintre Brad Pitt și Angelina Jolie?

Foto: Shutterstock

În septembrie, 2016, cu puțin timp înainte de lansarea filmului ”Allied” în care Marion Cotillard a jucat alături de Brad Pitt, s-a împrăștiat și vestea că faimosul actor s-a despărțit de Angelina Jolie.

Pe măsură ce zvonurile se învârteau în legătură cu motivele destrămării, s-a spus că Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-i spiona pe Cotillard și Pitt în timp ce filmau, deoarece ea era convinsă că au o aventură. De asemenea, martorii de pe platourile de filmare au spus că atunci când Angelina a venit să-și viziteze soțul, a refuzat să-i adreseze vreun cuvânt lui Marion.

Furioasă din cauza acestor zvonuri, Marion a făcut o mărturisire publică pe pagina ei de Instagram în care a negat vehement că ea și Brad Pitt ar avea o aventură romantică: „Aceasta va fi prima și singura mea reacție la vârtejul știrilor care a izbucnit în urmă cu 24 de ore și în care am intrat luată pe sus. Nu sunt obișnuită să comentez astfel de lucruri sau să le iau în serios, dar câtă vreme această situație îi privește și îi afectează pe cei pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc.

Marion și fiul ei

În primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl băiatului meu și al fetiței ce urmează să se nască. El este dragostea mea, cel mai bun prieten și singurul de care am nevoie.

În al doilea rând, celor care au indicat faptul că aș fi devastată, le spun că sunt bine mersi. Această conversație care s-a creat, nu este deranjantă.

Și tuturor reprezentanților media și hater-ilor care se reped să judece, le doresc să-și revină rapid.

În final, îmi doresc foarte tare ca Angelina și Brad, pe care îi respect profund, să găsească pacea în acest moment tumultos.

Cu toată dragostea mea, Marion”

 

View this post on Instagram

 

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn’t distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j’aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n’ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d’absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j’aime, je me dois de m’exprimer. Pour commencer, j’ai rencontré il y a quelques années l’homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd’hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j’ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d’inventions aberrantes ne m’affecte en aucun cas. Et pour finir, à la „presse”, à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement… un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j’ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

A post shared by @ marioncotillard on

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO