Viaţa lui Ryan Reynolds, actorul care a folosit glumele ca să mascheze anxietatea cultivată în copilărie, în prezenţa unui tată extrem de autoritar - LIFE.ro

Căutare

Share this article

A fost desemnat cel mai sexi bărbat în viaţă. Este considerat unul dintre cei mai de succes actori ai generaţiei sale. Este un om de afaceri strălucit, iar de când este căsătorit cu Blake Lively multă lume suspină privind la relaţia lor presărată cu iubire şi condimentată cu mult umor. Viaţa lui Ryan Reynolds pare desprinsă din filmele perfecte de la Hollywood, însă actorul a fost nevoit să lupte cu multe temeri moştenite din copilărie ca să ajungă sigur pe ceea ce face şi recunoaşte că anxietatea încă îi dă de cap în momentele tensionate din viaţa sa.

Ryan Reynolds, crescut în teroare de tatăl său, fost poliţist

Născut în Vancouver, Canada, Ryan Reynolds a fost cel mai mic dintre cei 4 copii ai familiei. Deşi ar fi previzibil ca asta să-l fi modelat într-un răsfăţat, în fapt Ryan a fost ţinta preferată a celor 3 fraţi mai mari, plini de energie şi nerăbdători cu cel mai mic dintre ei.

Nu relaţiile cu fraţii săi au fost însă cele care l-au transformat pe băieţelul blond într-unul anxios, plin de temeri la fiecare pas. Tatăl său, fost poliţist şi fost boxer, lucra la momentul naşterii lui Ryan în vânzări. Actorul avea să-l descrie mai târziu ca pe un teren minat. Nu ştiai niciodată când o să izbucnească şi de ce.

Muncea neobosit ca să ofere familiei sale ceea ce avea nevoie, iar în schimb se aştepta ca tu să faci ce spune, de multe ori înainte să o spună. Era cumva o situaţie imposibilă pentru orice idee de funcţionare normală a sistemului nervos. Mai pe scurt, era de temut. Nu pentru că ar fi fost sadic sau abuziv fizic. Era de temut pentru că era unul dintre oamenii ăia care au o greutate energetică. Putea să-ţi smulgă viaţa din tine cu o simplă privire. Doar mutându-şi gretatea de pe un picior pe altul putea să transforme o petrecere încântătoare pentru aniversarea de 6 ani în ceva ce se simţea precum o înmormântare irlandeză. – Ryan Reynolds, într-o declaraţie pentru Time

Foto: mirfaces.com

Ca să facă faţă temerilor constante şi anxietăţii care se făcea simţită tot mai mult, Ryan a adoptat o personalitate amuzantă, ce îl caracterizează şi în ziua de azi.

Actoria, refugiu şi drum spre celebritate

Şi-a căutat refugiul în actorie, începând să primească mici roluri la vârsta de 13 ani. A apărut sporadic în mai multe seriale de televiziune, dar la 19 ani a considerat că lucrurile nu merg în direcţia sperată şi e cazul să renunţe la acest vis. A intrat la Politehnică, însă câteva luni mai târziu o întâlnire cu fostul său coleg de platou, Chris Martin, l-a făcut să lase şcoala şi să ia drumul Los Angeles-ului, în căutarea succesului.

Foto: pinterest.com

A fost o mişcare inspirată pentru că Hollywood-ul părea să-l aştepte. A început timid cu câteva roluri mici, apoi a început să prindă şi gustul rolurilor principale. Poate nu a făcut întotdeauna cele mai bune alegeri atunci când a decis în ce filme să joace, dar cu siguranţă a fost mereu în atenţia criticilor de film şi mai mereu a primit recenzii bune şi foarte bune pentru interpretările sale.

Mai mult, deşi şi-a făcut debutul în comedii, nu s-a ferit nici de roluri grele, acoperind inclusiv zona de thrillere şi supereroi. A trecut de la rol de pierde-vară răutăcios la cartofor înrăit, de la bărbatul răpit şi închis de viu într-un sicriu la supereroul spurcat la gură, este un comedian grozav şi este la fel de credibil şi dinamic şi în roluri dramatice.

Şi când era mai pe val, iar majoritatea actorilor erau extrem de dornici de filme noi, după perioada lungă de pandemie, Ryan Reynolds a anunţat că îşi ia un an sabatic de la actorie. Nu are planuri să renunţe, dar în toamna anului trecut a decis că cel puţin vreme de un an nu se va mai implica în niciun proiect cinematografic. Motivul? Vrea să trăiască o viaţă normală de familie, să-şi poată duce fetele la şcoală şi la celelalte activităţi, să fie în fiecare zi alături de ele şi să se bucure de copilăria lor.

Foto: esquire.com

Asta nu înseamnă că şomează. Firma lui de publicitate, de care se ocupă în mod direct, este extrem de activă şi productivă. În plus, are investiţii importante făcute şi într-o companie producătoare de gin, într-una de telecomunicaţii şi într-un club de fotbal din Ţara Galilor.

Ryan Reynolds şi Blake Lively, cel mai amuzant cuplu de la Hollywood

Revenind la anul sabatic pe care şi l-a luat de la actorie, Ryan Reynolds poate în acest fel să petreacă şi mai mult timp cu mama celor 3 fete, actriţa Blake Lively. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Greeb Lantern, dar în ciuda faptului că au tot cochetat cu ideea de a ieşi împreună, prima întâlnire a venit după aproape 2 ani.

Pe cât de lungă a fost aşteptarea, pe atât de repede s-au mişcat când şi-au dat seama cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

După o săptămână i-am zis: „Hai să ne cumpărăm o casă împreună.” Şi am cumpărat-o. – Ryan Reynolds

S-au căsătorit în mai puţin de un an de la prima întâlnire, în septembrie 2012, într-o ceremonie secretă ţinută pe o plantaţie din California. 2 ani mai târziu a venit pe lume prima fiică, James, după alţi 2 ani s-a născut Inez, iar Betty s-a născut în 2019.

Eu mai am 4 fraţi, soţul meu mai are 3, deci e clar că în familiile noastre făcutul de copii e aproape un sport. – Blake Lively

Iar de-a lungul anilor cei 2 au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Sunt mereu unul lângă celălalt pe covorul roşu, iar pe reţelele de socializare se întrec în mesaje amuzante şi ironii care fac deliciul fanilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Fostele iubiri, unele dintre cele mai frumoase femei din lume

Până să o întâlnească pe Blake Ryan, Reynolds a avut relaţii cu femei care mai de care mai frumoase şi mai celebre. Fără să fie văzut vreodată drept un Playboy, actorul a avut lipici la unele dintre cele mai râvnite femei de pe planetă: Melissa Joan Hart, fosta colegă de platou din Sabrina the Teenage Witch, o altă actriţă cu care a împărţit ecranul, Traylor Howard, Kristen Johnston, Rachel Leigh Cook sau modelul german Agnes Fischer.

Ryan Reynolds şi Alanis Morissette, foto: thelist.com

De notorietate este relaţia cu cântăreaţa Alanis Morissette, cu care a şi fost logodit vreme de 3 ani. Nu se ştie motivul care i-a făcut să se despartă, cert este că suferinţa i-a fost inspiraţie artistei, care a scris Torch cu gândul la relaţia cu Ryan.

După Alanis, Ryan s-a îndrăgostit de Scarlet Johansson, iar relaţia lor ţinea constant prima pagină a ziarelor. S-au căsătorit în secret după 2 ani de relaţie, însă câteva luni mai târziu erau deja divorţaţi. Nici de această dată nu s-a vorbit despre motivele care au cauzat divorţul, dar un lucru s-a regăsit mereu în povestirile fostelor sale iubite. Ryan a fost mereu catalogat drept un bărbat atent şi generos.

Ryan Reynolds şi Scarlet Johansson, foto: quora.com
Citeşte şi: Blake Lively la Cannes sau cum ar arăta prinţesele Disney în realitate – LIFE.ro

Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO