fbpx

Căutare

Share this article
Capitala Austriei a fost desemnată de către o companie internaţională de consultanţă drept oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din lume. Milioanele de turişti care vizitează anual Viena intuiau deja acest lucru.
 
Atunci când vine vorba despre situaţia economică, politică şi socială, dar şi despre siguranţa personală a locuitorilor, accesul la serviciile medicale şi calitatea acestora, la educaţie, precum şi despre calitatea infrastructurii, Viena este deasupra oricărui alt oraş din lume. Compania de consultanţă şi investiţii Mercer face anual un studiu care ia toţi aceşti factori în considerare pentru a realiza un top al oraşelor în funcţie de calitatea vieţii, top care are este gândit ca un instrument ce ajută companiile să ofere salarii şi bonificaţii corecte expaţilor.  Anul acesta, pentru a şaptea oară la rând, Viena s-a clasat pe prima poziţie.
 
Capitala Austriei este urmată de Zurich, pe poziţia a doua, de Auckland pe trei, de Munchen pe patru şi pe cinci de Vancouver. 
 
Topul este relevant şi din perspectiva turiştilor, deoarece analizează inclusiv ceea ce oferă oraşele din perspectiva timpului liber, calitatea restaurantelor, teatrelor, cinematografelor sau sălilor de sport, dar şi condiţiile de mediu, precum calitatea aerului şi suprafaţa spaţiilor verzi. 
 
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO