Vinul rozé, un nou ingredient în tratamentele de înfrumuseţare - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Pentru unii, vinul rozé este, nu doar un sinonim al gustului bun în materie de vinuri, ci şi un ingredient extrem de benefic în ceea ce priveşte tratamentele de înfrumuseţare. O demonstrează colaborarea dintre SKINNEY MedSpa din New York (cunoscut pentru tehnologiile sale non-invazive în materie de frumuseţe) şi Ruffino Wine (una din cele mai apreciate mărci de vinuri italieneşti), colaborare din care a rezultat tratamentul facial de bază de rozé.

Am experimentat, în trecut, tot felul de ingrediente nebuneşti pentru a ne îmbunătăţi aspectul facial, dar adăugând vinul rozé este cu siguranţă o premieră„, spune Marisa Martino, fondatorul SKINNEY Medspa. „În timp ce unii oameni pot fi surprinşi să audă că vinul rozé poate fi folosit în industria frumuseţii, am constatat că ingredientele care alcătuiesc acest vin au multe beneficii, inclusiv: restabilirea strălucirii şi a supleţei pielii oferindu-i  acesteia hidratarea de care are nevoie”, mai spune acesta explicând că bulele rozé-ului pot ajuta la detoxifierea pielii, aciditatea lui poate fi de ajutor în eliminarea excesului de sebum, iar vitamina C din căpşuni (una din aromele des întâlnite în rozé-uri, alături de pepene galben, petale de trandafir, coajă de lămâie, rubarbă) poate ajuta la întărirea pielii şi la stimularea colagenului.

Cum funcţionează? După ce machiajul este îndepărtat iar pielea este curăţată şi exfoliată, o mască Casmara (renumită marcă spaniolă de cosmetice) este amestecată cu o linguriţă de Ruffino Sparkling Rose (un rozé rafinat cu arome de căpşuni şi petale de trandafiri) şi aplicate pe piele. Apoi, este folosită tehnica LED pe piele pentru a minimiza bacteriile, roşeaţa şi inflamaţia. Sună bine, nu-i aşa? Şi destul de…la îndemână dacă excludem ultima parte a tratamentului.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO