fbpx

Căutare

Share this article

Nu, nu vă înşală privirile! Virgil Ianţu a îmbătrânit 20 de ani… pentru un rol. Vedeta de televiziune s-a transformat total la indicaţiile regizorului Iura Luncaşu. Pentru a intra în pielea personajului său Ianţu a renunţat aproape complet la podoaba capilară, acceptând şi un machiaj generos, care l-a îmbătrânit cu cel puţin 20 de ani.

Această transformare se datorează rolului din comedia „Ghinionistul”, care va avea premiera pe marile ecrane în 8 decembrie.

„Ghinionistul” vorbeşte despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur!

Virgil Ianţu îl joacă pe domnul Dinu, un tată dedicat, dispus să-i ofere fiicei sale tot sprijinul material necesar. Acesta va descoperi pe propria-i piele că cele mai importante lucruri pentru un copil sunt atenţia şi iubirea necondiţionată. Relaţia conflictuală pe care Dinu o are cu fiica sa (Sânziana Tarţa) îl va face să reconsidere tot felul său de a fi.

Comedia „Ghinionistul” aduce împreună nume cunoscute din cinema şi showbiz. Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel deţin rolurile principale ale filmului, iar distribuţia este completată de Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Scenariul filmului „Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, iar producătorii sunt Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita şi în împrejurimi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO