fbpx

Căutare

Share this article

Te-ai întrebat cum ar fi să zbori cu una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume la clasa I? Prea puţin probabil în această viaţă? Atunci poate te mulţumeşti cu varianta virtuală a unei astfel de călătorii, chiar şi pe scurt.

Vârful de lance al aviaţiei civile din Emiratele Arabe Unite, Etihad Airways, fratele mai luxos al Emirates, a dat publicităţii încă de ieri un film realizat prin tehnologia Virtual Reality la bordul unuia dintre avioanele sale. În rolul principal din filmul denumit „Reimagine” este Nicole Kidman. Compania aeriană are experienţă în clipurile comerciale cu staruri de la Hollywood, precedenta protagonistă a unei reclame pentru ei a fost Jennifer Aniston.

Camera 360° o urmăreşte pe Kidman în plimbarea sa prin avion. Tehnologia face trecerea de la clasa I şi barul aferent la clasa Business, apoi la Economy şi înapoi la apartamentul dedicat lui Kidman. Privitorul poate oricând să oprească desfăşurarea clipului şi să urmărească fiecare detaliu din cabină, ca şi cum ar fi la faţa locului. Astfel, la clasa Economy putem să vedem cum una dintre stewardese ridică un bebeluş din pătuţul special amenajat pentru el şi i-l dă mamei să îl hrănească. La Business Class vedem scaunele speciale, ca o cabină, care se transformă în paturi puse la treabă. La barul de la Clasa I Nicole Kidman se întâlneşte cu un şoim care călătoreşte în confort. Călătoria continuă cu apartamentele de la clasa I şi se încheie în cabina VIP care îi ieste dedicată faimoasei actriţe. Şi să nu uităm, ne lasă inclusiv să aruncăm o privire în cabina de duş, căci da, Etihad şi Emirates au şi aşa ceva pentru pasagerii VIP.  

Filmul poate fi urmărit pe pagina de Facebook a companiei. 

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO