Înscrie-ți copilul la conferința de educație financiară „Meet the Future Me” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De ce înțelegem greșit banii și cum putem să îi cheltuim mai înțelept? Cu siguranță acestea ar trebui să fie două dintre întrebările la care fiecare adult ar trebui să știe răspunsul, însă, dacă am fi sinceri cu noi, câți dintre noi o facem. Educația financiară trebuie practicată încă din copilărie. Iar noi ne-am propus să facem primul pas. Vrem să vorbim cu puștii din generația care schimbă ritmul despre ce înseamnă să faci bani în siguranță, dar și cum ar trebui să îi cheltuiești într-un mod responsabil.

4 șefi de companii. 4 părinți.

Sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Mezanin (Palatul Universul, Corp B),  Daniela Bodîrcă – CEO UniCredit Leasing, Cristian Onețiu – antreprenor și fondator Life Care și Cristian Roman – activist și fondator Taxiul cu Bomboane, împreună cu un invitat surpriză din partea Mastercard, le vor vorbi copiilor despre cum poți face bani în România, cât de greu este drumul de la prima idee la primul succes, despre cum poți să construiești o afacere profitabilă în România și cum poți folosi banii câștigați pentru a-i ajuta pe alții.

Așadar, părinți din România aceasta este ocazia să vă ajutați copilul să facă primul pas către succes. Aceasta este o invitație pentru copilul dumneavoastră pe care ne-ar plăcea să îl avem alături de noi la evenimentul „Meet the Future Me”, organizat sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Mezanin (Palatul Universul, Corpul B), în cadrul căruia vom vorbi cu cei mici despre bani, siguranță, responsabilitate și succes.

Subiecte pe care le vom atinge în cadrul evenimentului de educație financiară pentru copii între 10 și 16 ani

  • cum poți să faci bani în România: cum înțelegem banii
  • cum ajungi să ai o afacere profitabilă: drumul de la idee la succes
  • cum poți folosi banii ajutându-i pe cei care au nevoie: de ce să faci voluntariat
  • cum înveți să fii chibzuit fără să capeți frica lipsei banilor
  • cum cheltuim în siguranță banii online: ce facem pentru a nu cădea în capcana plăților online
  • cum ne facem bugetul
  • care este vârsta potrivită pentru a avea primul card

Va așteptăm cu mare drag. Și vă rugăm să vă înscrieți mai jos pentru a confirma participarea:

Evenimentul de educație financiară „Meet the Future Me” face parte din campania „Generația care schimbă ritmul”. Mai multe detalii puteți găsi în afișul de mai jos:

Meet the Future Me

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO