Willow - pompa de sâni conectată la smartphone - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Direct de la cel mai mare târg de tehnologie din lume, CES Las Vegas: pompa de sâni smart – controlabilă de pe telefon, fără biberoane la vedere şi care nu presupune să te dezbraci. Un vis devenit realitate pentru tinerele mame din ziua de zi care trebuie să facă faţă unui ritm de viaţă tot mai alert.

Compania Wilow a gândit şi lansat o pompă de sâni pe baterii, care se potriveşte natural într-un sutien şi care nu are sticle la vedere, ci un rezervor discret în formă de U, ascuns sub haine. Mai mult, nu face aproape deloc zgomot şi se conectează la smartphone ca să ştii continuu cât lapte a reuşit să extragă.

Asta înseamnă că mamele pot să mulgă laptele preţios pentru cei mici în timp ce face diverse activităţi care astfel nu mai sunt stânjenite de un proces anevoios şi care, în mod normal, presupune o grămadă de echipament inestetic şi greu de folosit.

Pompa de la Willow poate colecta până la 120 de ml de lapte, are doar câteva părţi componente, între care cele două care intră în contact direct cu lapte se pot spăla la maşina de vase.

Producătorii au pornit în realizarea ei de la un studiu de piaţă care a arătat că 89% dintre mame îşi doresc o pompă hands-free şi 67% au specificat că pompa ideală nu ar presupune să se dezbrace. Iar Willow asta oferă. Era şi timpul. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO