Căutare

Share this article

Unele relaţii te definesc ca adult, te transformă definitiv. Asta poate să spună şi Winona Ryder, starul anilor ’90 care are o revenire fulminantă prin serialul Netflix Stranger Things. Ryder, cu tenul ei de porţelan şi atitudinea goth a atras atenţia Millennials, asta după ce a cucerit definitv şi irevocabil Generaţia X.

La cei 45 de ani, Winona are acelaşi look proaspăt şi eteric cu care îl cucerea pe Johnny Depp. Iubirea lor care a durat din 1989 până în 1993 a definit o generaţie. La 17 ani, Winona îl cunoştea pe Johnny cel de 26. Patru ani şi o logodnă mai târziu, se despărţeau complet devastaţi, lăsând o sumedenie de adolescente la fel de marcate de această veste. Câţiva ani mai târziu, Winona avea să facă o declaraţie curajoasă despre prima sa iubire: „Când l-am cunoscut pe Johnny, eram complet virgină. El a schimbat asta. A fost primul în toate pentru mine. Primul meu sărut adevărat. Primul meu iubit. Primul meu logodnic. Primul tip cu care am făcut sex. Aşa că mereu va fi în inima mea. Mereu (forever). Destul de haios cuvântul acesta.”

E haios acest „forever” mai ales pentru că Johnny Depp are încă tatuată expresiaWino forever, o transformare a tatuajului-declaraţie de dragoste „Winona forever”, pe care Depp l-a modificat după ce s-au despărţit.

După cum spuneam, unele relaţii te transformă definitiv, fie că o spui cu glas tare sau nu. 

 

 

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO