fbpx

Căutare

Share this article

Aseară a avut loc decernarea Globurilor de aur, a doua cea mai importantă gala din lumea cinematografiei. A fost o ediţie inedită, unul dintre aspecte fiind acela că matrea premiere de la Los Angeles a stat sub semnul scandalurilor petrecute la Hollywood anul trecut.

În semn de protest faţă de comportamentul de hărţuire sexuală şi inegalitatea dintre sexe, cele mai multe dintre vedete s-au îmbrăcat în negru. Aşa că, nu ne-am mai putut delecta în faţa televioarelor urmărind  defilarea pe covorul roşu. Sau da? Aş spune că da, având în vedere modelele, decupajele şi materialele folosite la aceste ţinute. Conform publicaţiei The Harpest Bazar, iată care au fost cele mai spectaculoase şi inspirate ţinute negre de la Globurile de aur din acest an:

Caitriona Balfe purtând o ţinută Channel Couture

Cu această ţinută, cu un touch avangardist, Balfe a demonstrat că negrul poate fi orice, dar nu plictisitor.

Foto: Hepta

Claire Foy într-o ţinută Stella McCartney

Chiar dacă pe covorul roşu nu a defilat în rolul reginei Elisabeth a II-a, Stella McCartney a fost demnă de o regină cu această ţinută clasică, bărbătească.

Foto: Hepta

Diane Kruger într-o rochie Prada

Diane Kruger a prădat privirile tuturor purtând această ţinută ce aminteşte de super eroi cu capă lungă, gata să salveze o întreagă naţiune.

Foto: Hepta

Alicia Vikander într-o rochie Louis Vuitton

Actriţa din Tomb Rider a purtat una dintre cele mai frumoase ţinute de la Globurile de aur, o interpretare modernă a unei rochii victoriene.

Foto: Hepta

Kate Hudson într-o superbă rochie sexi semnată de Valentino

O ţinută de-a dreptul perfectă. Extrem de sexi ce face ca negrul să pară auriu.

Foto: Hepta

Kerry Washington într-o ţinută semnată Prabal Gurung

O rochie drapată cu paiete strălucitoare au făcut ca apariţia lui Kerry să pară unul dintr cele mai chic momente de pe covorul roşu, fără nici cel mai mic efort.

Foto: Hepta

Margot Robbie într-o ţinută Gucci

O rochie cu tăieturi în zona umerilor inspitare din moda anilor 1930 şi cu încrustaţii de cristal, a făcut ca apariţia lui Margot să fie una demnă de o regină.

Foto: Hepta

Millie Bobby Brown într-o superbă rochie Kelvin Klein

O rochie rafinată formată dintr-un top avangardist şi o fustă mini cu buzunare? Rareoreri găseşti ceva mai frumos.

Foto: Hepta

Zoe Kravitz purtând o ţinută Saint Laurent

O apariţie uimitoare prin simplitatea unei rochii lungi de catifea asociată unor cercei de smarald. Se poate ceva mai elegant, mai simplu şi mai frumos de atât?

Foto: Hepta

Saoirse Ronan sub semnătura Atelier Versace

Un vibe arhitectural ce conferă putere şi încredere – aşa s-a caracterizat ţinuta lui Saoirse, ce s-a potrivit perfect cu tematica serii.

Foto: Hepta
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO