Căutare

Share this article

Serialele tale preferate sunt în vacanţă şi nu mai ştii la ce să te uiţi? Atât de multe producţii faine şi nu ştii pe care să o alegi pentru un #binging pe canapea, la căldură? Te ajutăm noi. Dăm startul campaniei Your Next Big Addiction, prin care încercăm să găsim următorul serial la care să te uiţi fără oprire şi îţi alimentăm dependenţa de seriale faine.

Your Next Big Addiction: ne spui la ce seriale te uiţi şi primeşti pe mail o recomandare personalizată

Ştim cum este senzaţia pe care o ai atunci când realizezi că serialul la care te uiţi acum o să se termine în curând. Nu-i aşa că începe să te apese un gând înfricoşător, iar pe spate începi să simţi un vânt rece, de iarnă? Întrebarea Eu la ce mă uit, devine din ce în ce mai apăsătoare şi începi să cauţi frenetic un răspuns.

Te-am ajutat până acum. Ţi-am făcut recomandări în funcţie de zodie sau de anul naşterii. Iar acum trecem la nivelul următor: serialul pe care ţi-l propunem o să fie unul personalizat, pentru tine şi atât.

Tot ce trebuie să faci este să intri în pagina de campanie şi să completezi formularul de participare. Your Next Big Addiction este la doar un click distanţă de tine.

Ne spui la ce seriale te uiţi (ar fi bine să completezi cât mai multe detalii în acest câmp, ca să îmi pot da seama exact ce gusturi fine ai). Şi ce gen preferat de serial ai (o să găseşti acolo de toate, de la dramă, la comedie şi de la sci-fi, la animaţie) – alegi unul, cel care îţi place cel mai tare.

Ne laşi adresa ta de mail. Şi eu o să revin cât de repede cu o recomandare personalizată pentru tine. În super scurt timp, îţi găseşti următorul serial de care vei deveni dependent.

De asemenea, în pagina noastră de campanie o să găseşti şi câteva articole despre seriale, să ai ce să citeşti până primeşti mail-ul cu recomandarea personalizată din partea mea. Cine ştie, poate mai găseşti vreun serial interesant la care să te uiţi în perioada următoare, doar niciodată nu sunt suficiente, nu (ştim senzaţia)?

Avem exact serialul perfect pentru tine

Eşti un devorator de seriale de comedie, o să îţi găsesc unul exact pe gustul tău. Ştim că pentru cine termină un sezon în mai puţin de 24 de ore de la apariţia lui s-a inventat termenul de „binge-racers”. Aşa că, dacă eşti mare fan al genului, ai văzut deja mare parte dintre producţiile TV care îi aparţin şi este destul de greu să mai găseşti ceva nou. Înscrie-te în campania noastră şi o să te surprind cu o recomandare personalizată, numai bună pentru următorul tău #binging.

Sau poate aventurile, suspansul şi gândurile machiavelice sunt cele care te ţin noaptea în faţa micului ecran? Atunci promit să îţi găsesc un serial exact conform gusturilor tale aparte. Nici iubitorii de sci-fi nu o să fie uitaţi. Iar împătimiţii de producţii horror au deja o listă lungă din care îmi voi pregăti recomandările. Deci ne vedem pe Your Next Big Addiction şi apoi dăm telefonul pe silenţios şi #vizionareplăcută.

Atenţie: se anunţă o perioadă plină de super seriale

Se anunţă o perioadă plină de seriale foarte faine. Vezi ce seriale (re)încep în curând. Şi nu uita că şi  AMC ne aşteaptă cu o producţie nou, The Terror. Serialul spune povestea expediţiei Marinei Regale Britanice care încearcă să descopere Pasajul de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). În noul serial produs de Ridley Scott joacă Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies şi  Nive Nielsen. Primele două episoade din thriller vor fi difuzate pe AMC concomitent cu lansarea în SUA, în noaptea de 26 spre 27 martie, la ora 04:00, fără a fi subtitrate. Ulterior, episoadele pot fi văzute, în reluare şi cu subtitrare, joi (29 martie), de la ora 22:00. Serialul va avea 10 episoade care pot fi văzute în fiecare joi, începând cu ora 22:00, în exclusivitate la AMC. 

Mai mult decât atât, tot la AMC o să putem vedea şi noul sezon din „Fear the Walking Dead”, al patrulea, care se întoarce din 16 aprilie, de la 22:00. Serialul, un spin-off al deja celebrului „The Walking Dead”, urmăreşte aventurile unor supravieţuitori ai apocalipsei morţilor-vii, care învaţă să lupte toţi pentru unul şi unul pentru toţi. În al patrulea sezon al serialului, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) şi a familiei acesteia este văzută cu alţi ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James) care se alătură poveştii, direct din universul serialului original, The Walking Dead.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO