Căutare

Share this article

La începutul anului, Google începea lucrul la un nou soft, YouTube Go, o versiune mult mai la îndemână a aplicaţiei YouTube, pe care a tot dezvoltat-o până acum, când este în sfârşit lansată oficial. Gândită în special pentru zonele în care accesul la internet este limitat sau vitezele de transfer nu sunt atât de bune, YouTube Go are rolul de a face mai accesibil conţinutul serviciului de video sharing.
Conform androidpolice.com, noua aplicaţie facilitează încărcarea şi redare videoclipurilor într-un timp optim, chiar şi în cazul conexiunilor slabe de internet sau chiar offline. Mai mult de-atât, videoclipurile pot fi descărcate şi trimise prietenilor prin Bluetooth sau WiFi Direct (tehnologii care nu au nevoie de o conexiune la internet pentru a funcţiona).
Deocamdată,  aplicaţia este testată doar în India şi Indonezia (disponibilă în magazinul de aplicaţii Google Play), cei de la Google intenţionând însă să o extindă în multe alte ţări după ce etapa de testare va fi încheiată. Până una alta, utilizatorii din alte părţi ale lumii o pot descărca gratuit de pe APKMirror.  

Foto: Twitter
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO