fbpx

Căutare

Share this article

Este ceva de temut in celebra zi de Vineri 13? De ani si ani, oamenii si-au spus unii altora ca atunci cand ziua de Vineri pica pe data de 13 a unei luni, acea zi este nenorocoasa. Filme de groaza au fost numite dupa aceasta zi si statisticile ne arata ca exista un numar crescut de accidente pe data de Vineri 13 ale lunii. Dar de unde au tot aparut aceste informatii? Sunt ele sustinute de realitate sau oamenii se autosugestioneaza pentru ca “asa au auzit” fara sa puna la indoiala si sa se documenteze despre adevar?

Dar care este de fapt adevarul despre ziua de Vineri 13?

Inainte de vremurile patriarhale, ziua de Vineri 13 era considerata ziua Zeitelor. Era considerata o zi dedicata anume pentru venerarea Divinului Feminin ce traieste in fiecare dintre noi si pentru onorarea ciclurilor de creatie, moarte si renastere.

Vineri 13 era considerata o zi foarte puternica pentru manifestare, pentru onorarea creativitatii si sarbatorirea frumusetii, intelepciunii si hranirii sufletului.

Vineri este o zi guvernata de Venus si cu totii stim ca Venus este simbolul energiei feminine. Energia ei ni se alatura la finalul saptamanii pentru a onora zilele ce s-au dus si sa ne reaminteasca ce important este ca in urmatoarele doua zile ale saptamanii, Sambata si Duminica, sa ne odihnim, relaxam si distram.

In ritmul vietii sociale, toata lumea abia asteapta sa vina ziua de Vineri – ziua lui Venus – si in mod natural ne mai destresam si relaxam in energia ei confortabila.

Citeste si: Horoscop special: LUNA NOUA in Leu 2021! Ce pasiuni se trezesc in fiecare zodie?

Vineri este ziua perfecta sa imbratisam energia lui Venus si sa ne focusam pe a fi creativi, pe frumusete si senzualitate.

Energia lui Venus deasemenea ne incurajeaza sa ne cuplam la propria noastra energie feminina ca sa ne stimulam creativitatea si sa aducem arta, muzica si vindecarea in lumea noastra.

Numarul 13 contine si el, deasemenea, o energie feminina extrem de fructuoasa si este considerat a fi numarul nasterii, mortii, creatiei, fertilitatii si sangelui.

Acest lucru se datoreaza faptului ca avem 13 cicluri ale Lunii in fiecare an si pentru ca o femeie are, in medie, 13 cicluri menstruale anual.

Daca ciclurile menstruale ale femeii sunt in sincronizare cu ciclurile Lunii, ea isi va incepe ciclul la Luna Noua si va ovula la Luna Plina.

In medie, 13 pica la mijlocul ciclului Lunar si reprezinta acel punct de mijloc dintre moarte si o noua nastere, adica punctul de mijloc dintre Luna Noua cand o femeie incepe sa aiba menstra (simbolistic moarte, moartea ovulului nefecundat care se elimina in loc sa duca la o noua viata) si Luna Plina cand o femeie ovuleaza (o noua viata, o noua sansa).

Inainte de vremurile patriarhale, cand o femeie era la menstruatie era considerat ca are in ea puteri divine si magice. Era cautata de toata lumea pentru intelepciunea ei si abilitatea de a oferi mesaje intuitive si psihice din lumea de dincolo sau de la zeitati.

Cand femeia era la ovulatie, ea era considerata a fi in culmea puterilor ei si era sarbatorita pentru abilitatea de a primi, mentine si crea o noua viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO